istockphoto 1371763060 612x612 1 No 1 Trend

Η καθολική επίδραση της εικονικής ψυχαγωγίας στο παρόν γενικά στην κοινωνία έχει προσαρμόσει τις προοπτικές μας σχετικά με το τι περιλαμβάνει ευδαιμονία. Η οποία ξεκίνησε ως μια αβλαβής μέθοδος για να μείνετε σε επαφή με φίλους και να προσφέρετε ανανεώσεις στη ζωή έχει μετατραπεί σε έναν ατελείωτο κύκλο ανησυχίας, επιθυμίας και εξέτασης. Τα άτομα αναζητούν συνεχώς επιβεβαίωση και έγκριση στο Διαδίκτυο λόγω του μακρινού γεγονότος του FOMO ή του άγχους για το να χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, μια έξυπνη σκέψη έρχεται να καρποφορήσει σε αυτή τη διαταραχή: το JOMO, ή η απόλαυση της απώλειας μιας σημαντικής ευκαιρίας. Αυτός ο σημαντικός αντίκτυπος στο πλαίσιο εγείρει αμφιβολίες σχετικά με τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις ότι είμαστε χαρούμενοι και σε δεύτερη σκέψη μας προτρέπει να υιοθετήσουμε έναν πιο παρόντα και ικανοποιητικό τρόπο ζωής.

Table of Contents

Διερεύνηση του φόβου της απώλειας μιας σημαντικής ευκαιρίας: Η πανδημία της εικονικής ψυχαγωγίας

Η ψυχική ιδιαιτερότητα που είναι γνωστή ως «αίσθημα τρόμου για την απώλεια μιας μεγάλης ευκαιρίας» (FOMO) συμβαίνει όταν τα άτομα τονίζουν ότι μπορεί να χάσουν σημαντικές συγκεντρώσεις ή δυνατότητες. Αυτό οφείλεται στο ότι δεχόμαστε συνεχείς επιθέσεις με επιμελώς οργανωμένες εικόνες της ζωής των άλλων μέσω εικονικής ψυχαγωγίας. Οι σοβαρές ανασφάλειες και η αβεβαιότητα επιδεινώνονται όταν τα άτομα περνούν από τις τροφές τους και βλέπουν φωτογραφίες από συγκεντρώσεις, εκδρομές, επιτεύγματα και προφανώς ιδανικούς τρόπους ζωής. Τα νεύρα και η δυστυχία τροφοδοτούνται από την αδυσώπητη επιθυμία να παραμείνουμε συνδεδεμένοι και ανανεωμένοι, που διαδίδει ένα μοτίβο συσχέτισης και αμφισβήτησης του εαυτού.

Συνεπής συσχέτιση και οι κίνδυνοι της

istockphoto 855299028 612x612 1 No 1 Trend

Ο τρόπος που ενδυναμώνει την ατυχή εξέταση είναι ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα με το FOMO. Ο καθένας δείχνει τις καλύτερες πλευρές του ενώ συγκαλύπτει τις ελλείψεις και τις δυσκολίες του μέσω εικονικής ψυχαγωγίας, κάνοντας μια παραμορφωμένη πραγματικότητα. Έτσι, τα άτομα πολλές φορές βιώνουν αισθήματα ανεπάρκειας και μετριότητας λόγω του τρόπου με τον οποίο εκτιμάται η αξία τους σε σχέση με παράλογες οδηγίες. Το αδιάκοπο ταξίδι για τη φήμη απλώς σκληραίνει την πιθανότητα να μην αποθαρρύνεται κανείς από τον αριθμό των προτιμήσεων, των παρατηρήσεων και των ακολουθιών που έχει, κάτι που διατηρεί έτσι μια κλίση ανεκπλήρωτη και απογοητευμένη.

Η κορύφωση του Simply Passing up μια σημαντική ευκαιρία: Αγκαλιάζοντας την εκπαίδευση

Η απόλαυση να χωρίζεις και να αγκαλιάζεις μόνος επαινείται από το JOMO, παρά από το FOMO. Επικεντρώνεται στο νόημα του να βάζει κανείς πρώτα τη δική του ευδαιμονία και ευημερία και να ζει στον παρόντα χρόνο και τόπο. Η αγκαλιά του JOMO βοηθά τα άτομα να αποδεικνύονται πιο προσεκτικά και ευγνώμονα για τις μικρές απολαύσεις της ζωής αντί να αναζητούν συνεχώς την υποστήριξη από άλλους. Εκτιμούν τις επιδιώξεις που τρέφουν την ψυχή τους σε αντίθεση με τον εσωτερικό τους εαυτό, αφού συνειδητοποιούν ότι η ικανοποίηση προέρχεται από μέσα.

Ενθάρρυνση της Φροντίδας στην Περίοδο της Καινοτομίας

istockphoto 1347375453 612x612 1 No 1 Trend

Για να μεταβείτε από τον φόβο να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία (FOMO) στην απόλαυση να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία (JOMO), η φροντίδα είναι επείγουσα. Το σταθερό ενδιαφέρον για έγκριση και εξωτερικές αναβαθμίσεις μπορεί να νικηθεί με την πράξη της ενσυνειδητότητας. Η περισυλλογή, η βαθιά αναπνοή και η γραφή σε ένα περιοδικό είναι περιπτώσεις προβών φροντίδας που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκλείσουμε το σύμπαν της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και να προσεγγίσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό. Αντί να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να απομακρυνθεί από παροδικές ανακατευθύνσεις, εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας να βλέπει την αξία στην ολοκλήρωση του τρέχοντος δευτερολέπτου και να βρίσκει χαρά σε αυτό.

Αγκαλιάζοντας την υπολογιστική αποτοξίνωση: Ένας τρόπος για συμφωνία σε μια διασυνδεδεμένη εποχή

Για να καταπολεμήσουμε τον τρόμο της απώλειας μιας σημαντικής ευκαιρίας (FOMO) και να ανακτήσουμε τη συναισθηματική ευεξία σε αυτήν την εποχή που έχει υπολογιστεί, η πιθανότητα μιας «προηγμένης αποτοξίνωσης» έχει γίνει διάσημη. Για να αποκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί εκ νέου, συνταγογραφείται η σύντομη αποχώρηση από την ψυχαγωγία που βασίζεται στο διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συσκευές, μια εκπαίδευση γνωστή ως αποτοξίνωση μέσω υπολογιστή. Είτε πρόκειται για μια οργανωμένη βραδιά χωρίς οθόνες είτε για ένα τέλος της εβδομάδας απόσυρση προς τα έξω, η αφαίρεση του χρόνου από την καινοτομία μας βοηθά να συγκεντρώσουμε ό,τι είναι σημαντικό σε όλη την καθημερινή ζωή. Η επίτευξη μιας καλής διευθέτησης μεταξύ των ζωών μας στον Ιστό και των αποσυνδεδεμένων ζωών μπορεί να γίνει αντιληπτή μέσω της πράξης ευεργετικών ρουτινών και της θεμελίωσης προσαρμοσμένων ορίων. Αυτό θα μας επιτρέψει να συναντήσουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση και εσωτερική αρμονία.

Δημιουργία πραγματικών συνδέσεων: Εστίαση σε καλύτερα πρότυπα ανεξάρτητα από το τι

Οι γνήσιες σχεσιακές ενώσεις είναι ζωτικής σημασίας στην αποστολή ικανοποίησης. Η ψυχαγωγία που βασίζεται στο διαδίκτυο μπορεί να την κάνει να φαίνεται σαν να συνδέονται διαρκώς όλοι, ωστόσο γενικά δεν είναι εξαιρετική στην καλλιέργεια αυθεντικών συσχετισμών. Η απουσία βαθύτητας στις συνδέσεις και η κατάθλιψη μπορεί να προκύψουν από μια ατυχή προσήλωση στα likes και τα follows. Η θέσπιση υψηλότερων προτύπων ανεξάρτητα από το τι είναι αρχικά ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση αυτού. Η εύρεση ικανοποίησης και η αίσθηση ότι έχετε μια θέση πέρα ​​από τη ρηχότητα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας μπορεί να επιτευχθεί αφιερώνοντας χρόνο και προσοχή για την ανάπτυξη βαθιών, σημαντικών συνδέσεων.

Επανεξέταση της ικανοποίησης και της επίτευξης μέσω του ελαττώματος που αγκαλιάζει

Η διατήρηση μιας άψογης δημόσιας περσόνας είναι ένα τεράστιο μέτρο έντασης σε αυτήν την περίοδο διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Σε κάθε περίπτωση, αν χρειάζεται να είστε ικανοποιημένοι και να αγαπάτε τον εαυτό σας, πρέπει να αναγνωρίσετε ότι είστε ψεγάδι. Το να αγκαλιάζουμε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες μας μας δίνει τη δυνατότητα να συναναστραφούμε με τους άλλους και τους εαυτούς μας πραγματικά, αντί να επιδιώκουμε την απρόσιτη αψεγάδιαστη. Αγκαλιάστε το μεγαλείο της μοναδικής μας διαδικασίας και απελευθερωθείτε από τις αλυσίδες της εξέτασης, αναθεωρώντας το επίτευγμα ως εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη παρά ως εξωτερική επιβεβαίωση.

Τα πλεονεκτήματα της αποσύνδεσης: Ενίσχυση της ψυχής, της ψυχής και της παρουσίας σας

Η απενεργοποίηση είναι μια εντυπωσιακή μέθοδος για να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο όπου η καινοτομία κυριαρχεί συνεχώς. Λαμβάνουμε υπόψη το δημιουργικό μυαλό, τον αυτοστοχασμό και την παρουσία όταν απενεργοποιούμε τη σταθερή ροή ειδοποιήσεων και ενθουσιασμού. Η απενεργοποίηση μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε στη φυσική μας εφευρετικότητα και να ενθαρρύνουμε έναν πιο θεμελιωμένο δεσμό με τον εαυτό μας και το κλίμα γύρω μας. Μπορεί να απαιτήσει το είδος της δέσμευσης επένδυσης για να εξαφανιστεί ένα σκόπιμο εγχείρημα, η συμμετοχή σε ασκήσεις υπαίθρου ή ακόμη και η χαλαρή βόλτα χωρίς gadget.

Past the Screen: Αναζήτηση σημαντικών συναντήσεων για ατομική ικανοποίηση

Το να έχετε σημαντικές συναντήσεις είναι υψηλότερη προτεραιότητα από το να έχετε υλικό υλικό ή να κερδίσετε εικονικές διακρίσεις σε σχέση με τον εντοπισμό της χαράς. Η πραγματική ικανοποίηση προέρχεται από τη διάθεση πόρων σε συναντήσεις που λειτουργούν στη ζωή μας και από την απόκτηση εμπειριών που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι από την προσήλωση στην ποσότητα των προτιμήσεων και των οπαδών που έχουμε. Επιλέγοντας συναντήσεις πάνω από υλικά εμπορεύματα, είτε πρόκειται για εκδρομή, για βοήθεια σε έναν λόγο που μας ενδιαφέρει ή απλώς επενδύουμε ενέργεια με φίλους και οικογένεια, μπορεί να μας δώσει ένα διαρκές αίσθημα κινήτρου και ευδαιμονίας που δεν μπορεί να συντονίσει η έγκριση της εικονικής ψυχαγωγίας.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για να εντοπίσετε την εμφανή ικανοποίηση: Η δύναμη της εκτίμησης και της φροντίδας του εαυτού σας

Η μετάβαση από το φόβο του να χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία στην απόλαυση της απώλειας μιας σημαντικής ευκαιρίας είναι, στην καρδιά της, μια αποστολή προβληματισμού και ικανοποίησης. Ένα απαραίτητο κομμάτι αυτού του τρόπου για την αυτοπραγμάτωση είναι να ανακαλύψουμε πώς να είμαστε ευγνώμονες και συμπονετικοί προς τον εαυτό μας. Η εκτίμηση και η εκτίμηση για ό,τι έχουμε μας βοηθά να προσαρμόσουμε την άποψή μας από την άποψη της έλλειψης σε εκείνη της γενναιοδωρίας, κάτι που μας δίνει έτσι χαρά και πληρότητα. Ομοίως, όταν εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας να είμαστε ελεήμονες με τον εαυτό μας, μπορούμε να εγκαταλείψουμε τις αλυσίδες του συσχετισμού και της αυτοδικίας και μετά από δεύτερη σκέψη να αγκαλιάσουμε την ανθρωπότητα μας με γενναιοδωρία και κατανόηση.

συμπέρασμα

Επιτέλους, η αλλαγή από τον τρόμο να χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία (FOMO) στην απόλαυση να χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία (JOMO) σημαίνει μια αλλαγή στον ωκεανό με τον τρόπο που βλέπουμε την ευτυχία και την ικανοποίηση σε όλη την καθημερινή ζωή. Ανακτούμε την ελευθερία μας και βρίσκουμε την αριστεία στη ζωή πέρα ​​από την διαδικτυακή ψυχαγωγία, όταν αναγνωρίζουμε τους κινδύνους της σταθερής συσχέτισης και καλωσορίζουμε τη χαρά της λήθης. Η επίτευξη ικανοποίησης και ευτυχίας μακράς διάρκειας μέσα μας είναι κατανοητή μέσω της επανάληψης φροντίδας, της λήψης αποτοξίνωσης μέσω υπολογιστή, της ανάπτυξης πραγματικών συνδέσεων και της δέσμευσης για σημαντικές ασκήσεις. Σε αυτήν την εποχή εικονικής ψυχαγωγίας, το JOMO μας βοηθά να ξεπεράσουμε τη ρηχότητα της κοινωνικής υποστήριξης και να γεμίσουμε σημαντικές συνδέσεις και ατομική ικανοποίηση.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.