istockphoto 952991572 612x612 1 No 1 Trend

Εισαγωγή

Η ανάβαση των διαδικτυακών σταδίων ψυχαγωγίας έχει αλλάξει ριζικά τη μετάδοση και τη συλλογή πληροφοριών. Αυτή η μετατόπιση έχει σοβαρές συνέπειες για τη δημόσια συζήτηση και το πλειοψηφικό σύστημα κυβερνά στον πολιτικό κύκλο. Στη σημερινή πολιτική, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Twitter και το Facebook διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των καμπανιών. Οι θετικές και αρνητικές επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δημοκρατία και τη δημόσια συζήτηση εξετάζονται σε αυτό το άρθρο.

Νομοθετικά θέματα και Ανάπτυξη Διαδικτυακής Ψυχαγωγίας

istockphoto 952991572 612x612 1 No 1 Trend

Μόνο μετά τα μέσα της δεκαετίας του 2000 η επίδραση της διαδικτυακής ψυχαγωγίας σε κυβερνητικά ζητήματα αποδείχθηκε ευρέως εμφανής. Στην επίσημη πολιτική απόφαση των ΗΠΑ του 2008, η διαδικτυακή ψυχαγωγία ανέλαβε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στον Μπαράκ Ομπάμα ώστε να επικοινωνήσει με περισσότερα άτομα και να περάσει το μήνυμά του. Οι σταυροφορίες σε όλο τον κόσμο θα μετατοπίσουν την εστίαση σε αυτήν την προηγμένη τεχνική για να λειτουργήσει ως παράδειγμα του πώς να χρησιμοποιήσετε την εικονική ψυχαγωγία για να προσεγγίσετε και να προετοιμάσετε τεράστια πλήθη από εδώ και στο εξής.

Ενίσχυση σε νομοθετικά θέματα

Η επέκταση της πολιτικής υποστήριξης είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο η ψυχαγωγία μέσω διαδικτύου έχει βοηθήσει την πλειοψηφία να κυριαρχήσει στα συστήματα. Για τους κατοίκους, η εικονική ψυχαγωγία είναι μια συγκέντρωση για τη διακίνηση παραπόνων, τη συζήτηση στρατηγικών και την ανταλλαγή σκέψεων. Μια πιο ολοκληρωμένη και συμμετοχική κυβέρνηση κυριαρχίας της πλειοψηφίας καλλιεργείται όταν περισσότεροι άνθρωποι, ιδιαίτερα πιο νεανικές ηλικίες, παροτρύνονται να γίνουν δυναμικοί στον πολιτικό κύκλο μέσω αυτού του ανοίγματος.

Δεδομένα και ψέματα διάσπαρτα

istockphoto 1336906474 612x612 1 No 1 Trend

Πράγματι, ακόμη και αν τα δεδομένα μπορούν να κοινοποιηθούν γρήγορα μέσω της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, η ενημέρωση γνήσιων ειδήσεων από ψεύτικα μπορεί να είναι ενοχλητική. Τα παραπλανητικά δεδομένα μπορούν γρήγορα να εξαπλωθούν μέσω της διαδικτυακής ψυχαγωγίας λόγω της ιογενούς φύσης τους, επηρεάζοντας τη γενική αξιολόγηση και ίσως το αποτέλεσμα των αποφάσεων. Μια σημαντική ανησυχία είναι η διάδοση ψευδών ειδήσεων, οι οποίες βλάπτουν την εμπιστοσύνη στα δίκαια ιδρύματα και καθιστούν δυσκολότερο τον συμβιβασμό σε πολύ μορφωμένες επιλογές.

Τι κάνουν οι υπολογισμοί

Όσον αφορά την διαδικτυακή ψυχαγωγία, οι υπολογισμοί είναι πολύ σημαντικοί για να υπολογίσετε τι βλέπουν οι πελάτες. Συχνά κλίνοντας προς αναρτήσεις που εμπνέουν συναρπαστικά συναισθήματα ή δημιουργούν έναν τόνο δέσμευσης, αυτοί οι υπολογισμοί δίνουν κλίση σε υλικό που κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό μπορεί να προσφέρει “προσεκτικά προστατευμένες περιοχές”, στις οποίες τα άτομα βλέπουν απλώς περιεχόμενο που επιβεβαιώνει τις προηγούμενες εκτιμήσεις τους. Ένα πιο ενεργητικό πολιτικό περιβάλλον και λιγότερο παραγωγικές δημόσιες ανταλλαγές είναι δύο πιθανά αποτελέσματα αυτών των κλειστών τριμήνων.

Πολιτικές προωθήσεις και μικροστόχευση

Λόγω της επισήμανσης μικροστόχευσης της ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό, οι πολιτικές αποστολές μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν την έρευνα πληροφοριών για να δημιουργήσουν μηνύματα που είναι εξαιρετικά σχετικά με συγκεκριμένες συγκεντρώσεις τμημάτων. Εγείρονται ηθικές έρευνες, ωστόσο τα περιουσιακά στοιχεία της σταυροφορίας και η εξατομικευμένη ενημέρωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη πιο αποτελεσματικά. Η μικροστόχευση κινδυνεύει να παραμορφώσει τις διαδικασίες κανόνων της πλειοψηφίας λόγω της απουσίας ευθύτητας, η οποία θεωρεί τον έλεγχο των πολιτών στέλνοντάς τους υλικό που έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλευτεί τις προδιαθέσεις και τις εντάσεις τους.

Ταξινόμηση και προστασία

istockphoto 1334595508 612x612 1 No 1 Trend

Όσον αφορά τον ακτιβισμό και την ενεργοποίηση, τα διαδικτυακά στάδια ψυχαγωγίας γίνονται εντυπωσιακά όπλα. Οι καυγάδες, η αύξηση της προσοχής και οι κοινωνικές αλλαγές έχουν ωθηθεί από τις εξελίξεις της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των #BlackLivesMatter, #MeToo και της Άνοιξης της Μέσης Ανατολής. Αυτό το πολιτικό περιβάλλον είναι πιο μοναδικό και ανταποκρίνεται περισσότερο λόγω αυτών των εξελίξεων, οι οποίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η ψυχαγωγία μέσω διαδικτύου μπορεί να δώσει ένα βήμα σε υποεκπροσωπούμενες συγκεντρώσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Οι συνέπειες για τις πολιτικές φυλές

Οι στρατηγικές των ανερχόμενων έχουν αναπτυχθεί κυρίως λόγω της διάχυσης της εικονικής ψυχαγωγίας στις τρέχουσες πολιτικές αποστολές. Κρατώντας μακριά από τους πράκτορες σε πρόσθετους συνηθισμένους τύπους μέσων, η διαδικτυακή ψυχαγωγία λειτουργεί με αμφίδρομη σύνδεση με τους πολίτες. Η ικανότητα των νομοθετών να δημιουργούν και να στέλνουν ιστορίες απευθείας στο πλήθος, χωρίς μεσολαβητές, είναι καταφύγιο και μάστιγα, που μεταδίδεται και η ουσία τους να βασίζονται στα μηνύματα.

Δεκτικότητα και Υποχρέωση

Η χρήση της εικονικής ψυχαγωγίας έχει επίσης προστεθεί σε ένα πιο ανοιχτό και υπεύθυνο πολιτικό πλαίσιο. Περισσότερα άτομα επικεντρώνονται και ερευνούν τα λόγια και τις πράξεις των νομοθετών από οποιαδήποτε άλλη φορά στην πρόσφατη μνήμη. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν τη δυνατότητα να ζητούν γρήγορες απαντήσεις και διορθωτικές ενέργειες εκθέτοντας γρήγορα και επισημαίνοντας περιπτώσεις πολιτικών αδικημάτων. Και πάλι, τα βιαστικά τελειώματα και οι ψευδείς εντυπώσεις είναι κατά καιρούς μέσω εικονικής ψυχαγωγίας λόγω της αστραπιαίας ταχύτητάς της.

Οδηγία ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό: Δύσκολη εργασία Η ρύθμιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τρόπο που μεγιστοποιεί τα θετικά τους αποτελέσματα ενώ ελαχιστοποιεί τα αρνητικά τους είναι ένα δύσκολο πρόβλημα. Οι κυβερνήσεις και οι ρυθμιστικοί φορείς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως η ρητορική μίσους, το απόρρητο δεδομένων και οι ψεύτικες ειδήσεις. Για να διασφαλίσουμε ότι η εικονική ψυχαγωγία δεν βλάπτει την κυβέρνηση της πλειοψηφίας αντί να την βοηθά, πρέπει να κάνουμε έναν δίκαιο συμβιβασμό μεταξύ του ελεύθερου λόγου και των κατευθυντήριων γραμμών.

Η σημασία των ενώσεων που επιβεβαιώνουν περιπτώσεις

Οι ενώσεις που ελέγχουν τα δεδομένα έχουν συμπληρώσει τη σημασία τους λόγω της επέκτασης της παραπληροφόρησης. Για να βοηθήσουν τον γενικό πληθυσμό να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και τη μυθοπλασία, αυτές οι συγκεντρώσεις ελέγχουν την ακρίβεια των αναρτήσεων ψυχαγωγίας που βασίζονται στο διαδίκτυο. Παρά το γεγονός ότι οι ελεγκτές πραγματικότητας και τα στάδια ψυχαγωγίας που βασίζονται στο διαδίκτυο θα πρέπει να συνεργάζονται, η ταχύτητα και ο όγκος της διάδοσης δεδομένων εξακολουθούν να αποτελούν εμπόδια.

Μια παγκόσμια προοπτική Δεν υπάρχει έθνος όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είχαν αντίκτυπο στην πολιτική. Το ιδιαίτερο πολιτικό, κοινωνικό και κοινωνικό περιβάλλον των καλύτερων τόπων τους κάνει να αισθάνονται τις επιπτώσεις με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, σε εξτρεμιστικές κρατικές διοικήσεις, η διαδικτυακή ψυχαγωγία μπορεί να καλύψει διπλές ανάγκες: διάδοση επίσημης δημοσιότητας και εργασία με την άνοδο των συγκεντρώσεων εμποδίων.

Οι βαθιές συνέπειες για τους πολίτες

Τόσο το πολιτικό περιβάλλον όσο και η δύναμη των πολιτών που βρίσκονται κοντά στο σπίτι επηρεάζονται από τη διαδικτυακή ψυχαγωγία. Η νευρικότητα, η πίεση και το αίσθημα πόλωσης μπορεί να προκύψουν λόγω της συνεχούς παρουσίασης σε πολιτική ουσία, ειδικά σε αρνητικές και εχθρικές αναρτήσεις. Για να γίνουν εκτιμήσεις που προάγουν σταθερές πολιτικές σχέσεις στον Ιστό, η κατανόηση αυτών των ψυχικών επιπτώσεων είναι θεμελιώδης.

Εφέ εικονικής ψυχαγωγίας σε αληθινά μοντέλα

Μπορούμε να μάθουμε για την επίδραση της εικονικής ψυχαγωγίας σε νομοθετικά ζητήματα βλέποντας μεμονωμένες σχετικές έρευνες. Περιπτώσεις σημαντικών αποφάσεων όταν η ψυχαγωγία μέσω διαδικτύου επηρέασε ουσιαστικά το κυρίαρχο συναίσθημα και τα εκλογικά αποτελέσματα ενσωματώνουν την επίσημη πολιτική απόφαση των ΗΠΑ του 2016 και την εντολή του Brexit. Για να διαφυλάξουμε τις μελλοντικές διαδικασίες κανόνα πλειοψηφίας, είναι χρήσιμο να εξετάσουμε αυτά τα επεισόδια για να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η διαδικτυακή ψυχαγωγία επηρεάζει κυβερνητικά ζητήματα.

Μοτίβα και μετρητές για το τι πρόκειται να έρθει

Η τελική μοίρα της επίδρασης της εικονικής ψυχαγωγίας σε νομοθετικά ζητήματα είναι αμφίβολη. Η πολιτική συμμετοχή και ο λόγος θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση από τις αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η επαυξημένη πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη. Είναι σημαντικό να περιμένουμε αυτά τα μοτίβα και να είμαστε προετοιμασμένοι για το πώς θα μπορούσε να επηρεάσει ένα υγιές περιβάλλον βασισμένο στη δημοτικότητα.

Τελικές λέξεις

Η κυβέρνηση της πλειοψηφίας και η δημόσια συζήτηση έχουν αντιμετωπίσει πρόσθετες ευκαιρίες και κινδύνους λόγω της επίδρασης της εικονικής ψυχαγωγίας στην πολιτική σκηνή. Υπήρξε μια αύξηση στην πολιτική υποστήριξη και προετοιμασία, αλλά επίσης υπήρξε μια άνοδος στην πολιτική πόλωση και τη διασπορά παραπλανητικών δεδομένων. Το επόμενο στάδιο είναι να εντοπίσουμε τρόπους σκηνοθεσίας, διδασκαλίας και εξέλιξης με την εικονική ψυχαγωγία, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε τις ανταμοιβές της, ενώ συγκρατούμε τα μειονεκτήματά της. Μια πιο κατευθυνόμενη, εμπλεκόμενη και ισχυρή κοινωνία βασισμένη στις ψήφους μπορεί να είναι ο στόχος μας στην περίπτωση που ακολουθήσουμε αυτά τα μέσα.

Αυτό το άρθρο δίνει έναν εξαντλητικό πρόλογο στη συναλλαγή μεταξύ νομοθετικών θεμάτων και της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, μηδενίζοντας τους πολυάριθμους τρόπους με τους οποίους αυτοί οι προορισμοί επηρεάζουν τη δημόσια συζήτηση και ένα σύστημα πλειοψηφικών κανόνων. Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε έτοιμοι, να επιταχύνουμε και να διαχειριστούμε τις δυνατότητες και τους κινδύνους που ενέχει η εικονική ψυχαγωγία σε νομοθετικά ζητήματα καθώς ταξιδεύουμε σε αυτόν τον προχωρημένο χρόνο.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.