istockphoto 1341413173 612x612 1 No 1 Trend

Για ορισμένους,η δημιουργία εσόδων από το YouTube έχει δημιουργήσει μια συζήτηση για τη μεταφορά αρχαρίων οικιακών κινηματογραφικών ταινιών και εγγραφών με γάτες σε μια παραγωγική επιχειρηματική περιπέτεια. Η μεταφορά μετρητών από το κανάλι σας στο YouTube θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη λατρεία σας για τη δημιουργία βίντεο σε μια αξιόπιστη πηγή πληρωμής. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την παραγωγική χρήση των ηχογραφήσεων σας στο YouTube θα καλύπτονται σε αυτό το προσεκτικό βιβλίο. Τι θα λέγατε να διερευνήσουμε τους πολλαπλούς τρόπους, προσεγγίσεις και συμβουλές που σας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσετε τις αμοιβές σας;

Αναλύοντας την προσαρμογή δημιουργίας εσόδων YouTube

Δημιουργία εσόδων YouTube

Η κατανόηση του τι συνεπάγεται η προσαρμογή στο YouTube είναι απαραίτητη πριν προχωρήσετε σε συγκεκριμένες στρατηγικές. Η προσαρμογή είναι η στρατηγική με την οποία οι λίγες πηγές πληρωμής του YouTube σάς βοηθούν να φέρετε μετρητά από τις ηχογραφήσεις σας. Αυτό ως επί το πλείστον καλύπτει τις αμοιβές προώθησης, παρόλο που υπάρχουν μερικοί επιπλέον τρόποι αντιμετώπισης της εξερεύνησης.

Τήρηση των κανόνων του προγράμματος συνεργατών του YouTube

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεργατών YouTube (YPP) θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να φέρνετε μετρητά στο YouTube. Το κανάλι σας χρειάζεται περίπου 1.000 άτομα και 4.000 ώρες προβολής κατά τη διάρκεια του έτους για να πιστοποιηθεί. Επιπλέον, πρέπει να ακολουθείτε κάθε στρατηγική και παραγγελία που έχει ορίσει το YouTube.

Κάνοντας το καρποφόρο κανάλι σας στο YouTube

Η προσέλκυση θεατών και η κίνησή τους στο κανάλι σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σχέδιό του. Επιλέξτε μια ειδικότητα στην οποία είστε ενεργητικοί και ικανοί. Συνθέστε μια πειστική απεικόνιση καναλιού, σχεδιάστε ένα εντυπωσιακό σημαιάκι και οργανώστε τα κανάλια σας, καθώς το πλήθος γίνεται σε κάποιο βαθμό με αξιόπιστη σήμανση.

Παροχή εκπληκτικής ουσίας

Στο YouTube, το περιεχόμενο είναι ασύγκριτο. Το άγχος προσφέρει υπέροχες ηχογραφήσεις που αφορούν τους παρατηρητές σας. Προκαλέστε σοφές εικασίες υλικού για την ενσωμάτωση μιας ισχυρής κάμερας και δέκτη. Επιπλέον, σκεφτείτε τον φωτισμό και την αλλαγή. Το συναρπαστικό υλικό θα κρατήσει τους παρατηρητές να επιστρέφουν και θα αυξήσει τις δυνατότητές σας.

Ενίσχυση βίντεο για βελτίωση σχεδίασης ιστοσελίδων

Η προβολή των ταινιών σας στο YouTube απαιτεί εξορθολογισμό του ιστότοπου (βελτιστοποίηση ιστού). Αντιστοιχίστε τα ονόματα, τις απεικονίσεις και τις ετικέτες των βίντεό σας με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά. Αναζητήστε διάσημα θέματα στον τομέα της εργασίας σας και δημιουργήστε υλικό γύρω από αυτά. Οι λίστες με ευρετήριο θα εμφανίζουν ένα βελτιωμένο βίντεο ψηλότερα, σχεδιάζοντας περισσότερες προοπτικές.

Αξιοποίηση εσόδων από προωθητικές ενέργειες

Η πληρωμή προώθησης είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη στρατηγική για την απόκτηση μετρητών από το κανάλι σας στο YouTube. Οι προσφορές θα εμφανίζονται στις ηχογραφήσεις σας και θα λάβετε αποζημίωση βασιζόμενοι σε προοπτικές και στιγμιότυπα αφού είστε μέλος του YPP. Για να βελτιώσετε τα πλεονεκτήματά σας, ενδυναμώστε τις προωθήσεις εκπομπών, τις διαφημίσεις επικάλυψης και τις προωθήσεις βίντεο με δυνατότητα παράβλεψης και χωρίς δυνατότητα παράβλεψης.

Εφαρμογή YouTube Premium Pay

Το YouTube Premium επιτρέπει σε μεμονωμένα άτομα να βλέπουν εγγραφές απαλλαγμένες από διαφημίσεις. Οι δημιουργοί περιεχομένου λαμβάνουν αποζημίωση με ένα κομμάτι από την οπτική γωνία του ατόμου YouTube Premium για την εργασία σας. Πρόκειται για πρόσθετη αμοιβή πέρα ​​από την αμοιβή προσφοράς.

Εξετάζοντας τις εγγραφές καναλιών

Οι υποστηρικτές των συνδρομών καναλιού πληρώνουν μια μηνιαία χρέωση για επιλεκτικά πλεονεκτήματα, όπως ταυτότητες, εικονίδια emoticon και άτομα που είναι απλά ευχαριστημένα. Τα κανάλια με περισσότερα από 30.000 άτομα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Η παροχή απίστευτων πλεονεκτημάτων στους παρατηρητές θα τους παροτρύνει να ενταχθούν σε άτομα που πληρώνουν, δημιουργώντας έτσι σταθερή αμοιβή.

Δίνοντας σούπερ αυτοκόλλητα και επισκέψεις

Τα κυριότερα σημεία που επιτρέπουν στους παρατηρητές να πληρώσουν για να τονιστούν τα λόγια τους κατά τη ζωντανή ροή είναι οι Super Visits και τα Super Stickers. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια γνωστών ζωντανών περιστάσεων ή ροών, αυτό αυξάνει τη συμπερίληψη των θεατών και παράγει μια αρκετά μεγάλη πηγή πληρωμής.

Πώληση εμπορευμάτων

Με την ευκαιρία να έχετε έναν δεδομένο ακόλουθο, οι συμφωνίες μετοχών θα μπορούσαν να είναι μια αποτελεσματική επιχειρηματική προσπάθεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχεία σας απευθείας κάτω από τις ηχογραφήσεις σας με τη συσκευή Merchandise Rack του YouTube. Φτιάξτε και εμπορευτείτε πουκάμισα, κούπες και πανό για να κάνετε τους παρατηρητές σας να πληρώνουν αγοραστές.

Εργασία με Οργανισμούς: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας

istockphoto 1755858543 640x640 1 No 1 Trend

Οι πλούσιες τεχνικές προσαρμογής είναι οι συμπαιγνίες επωνυμίας και οι χορηγίες. Οι οργανισμοί πληρώνουν τους YouTubers για να παρουσιάζουν την εργασία και τα προϊόντα τους. Για να διατηρήσετε την εγκυρότητα και τη βεβαιότητα με το πλήθος σας, βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με οργανισμούς που συμπληρώνουν την ειδικότητα και τα θετικά του καναλιού σας.

Αξιοποιώντας τη διαφήμιση συνεργατών

Η προώθηση της εργασίας και των προϊόντων στις ηχογραφήσεις σας και η αποζημίωση μιας προμήθειας για κάθε ανταλλαγή που γίνεται μέσω των εξωτερικών σας παραπομπών είναι η προϋπόθεση της παρουσίασης της θυγατρικής. Επιλέξτε πράγματα που πραγματικά βοηθούν το πλήθος σας και ταιριάζουν με τις δυνάμεις σας. Η καταμέτρηση αυτών των συνδέσεων στις απεικονίσεις βίντεο θα έχει μεγάλη επίδραση στην εποχή των πραγματικών χρημάτων.

Crowdfunding μέσω Patreon

Το Patreon και οι διαφορετικοί προορισμοί επιτρέπουν στους πιο αφοσιωμένους οπαδούς σας να σας υποστηρίξουν αξιόπιστα οικονομικά. Προσφέρετέ τους ειδικά υλικά, πρόωρη είσοδο σε ταινίες ή προσαρμοσμένα οφέλη κατά συνέπεια. Η σταθερή αμοιβή από το crowdfunding μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο στην ευτυχισμένη εξέλιξη των γεγονότων.

Επέκταση πληρωμής μέσω YouTube Shorts

Η αντίδραση της σκηνής στο TikHub και στο YouTube Shorts προσφέρει ακόμη και επιπλέον μεθόδους για χρήματα στους δημιουργούς. Ωστόσο, προς το παρόν, το YouTube δεν μοιράζει την αμοιβή προώθησης των Shorts. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στρατηγικές προσαρμογής. Δημιουργήστε συναρπαστικό υλικό μικρής δομής για να ενδιαφέρει αυτό το ανερχόμενο μοτίβο και να αυξήσετε το πλήθος σας.

Πείθει την επισκεψιμότητα με χρήση διαδικτυακής ψυχαγωγίας

Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, προβάλετε το κανάλι σας στο YouTube και τις ηχογραφήσεις σας σε μερικούς προορισμούς ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό. Μοιραστείτε αποσπάσματα στο παρασκήνιο υλικό και συνδεθείτε με το πλήθος σας χρησιμοποιώντας το Facebook, το Instagram, το Twitter και το TikHub. Πιο αξιοσημείωτες προοπτικές προκύπτουν από πιο αξιοσημείωτη κίνηση, η οποία αυξάνει επίσης το εισόδημα.

Αναλύοντας την απάντησή σας

Ελέγχετε συχνά την έκθεση του καναλιού σας με το YouTube Examination. Δείτε την εξέταση, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών πλοήγησης, της συντήρησης του πλήθους και του χρόνου ελέγχου. Η συνειδητοποίηση του τι λειτουργεί και τι όχι σας βοηθά να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας και να βελτιώσετε το υλικό σας, επεκτείνοντας έτσι τις δυνατότητες προσαρμογής.

Ενημέρωση με τις τρέχουσες ρυθμίσεις με το YouTube

istockphoto 1959766144 612x612 1 No 1 Trend

Το YouTube αλλάζει τις αρχές και τους κανόνες του με συνέπεια. Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με αυτές τις βελτιώσεις για να διασφαλίσετε ότι το κανάλι σας είναι εύλογο για προσαρμογή και αποδεκτό. Η γνώση των κανόνων του ιστότοπου σάς βοηθά να αναβαθμίσετε τις προοπτικές πληρωμής σας και να αποτρέψετε πρόστιμα.

συμπέρασμα

Η απόκτηση μετρητών από το κανάλι σας στο YouTube απαιτεί υπευθυνότητα, έξυπνη διαδικασία και εξαντλητική εξοικείωση με το πλήθος σας. Μπορείτε να κάνετε την ενέργειά σας στο YouTube γόνιμη απασχόληση χρησιμοποιώντας μερικές πηγές πληρωμής, εξομαλύνοντας το υλικό σας για βελτιστοποίηση στον Ιστό και ενημερώνοντας συνεχώς το κανάλι σας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτές τις σκέψεις αμέσως τώρα για να αντιλαμβάνεστε το ποσό που κερδίζετε περισσότερο!

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.