istockphoto 459006583 612x612 1 No 1 Trend

Εισαγωγή

Για να παραμείνετε ενήμεροι για τη σταθερά μεταβαλλόμενη σκηνή της προβολής μέσω υπολογιστή και της αύξησης της επισκεψιμότητας και της αντιληπτότητας του ιστότοπου, ο εξορθολογισμός του ιστότοπου (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) είναι θεμελιώδης. Παρέχοντας άμεσα υποστηρικτικά κομμάτια γνώσης και συσκευών στο πρόγραμμά σας, οι επεκτάσεις του Google Chrome μπορούν να λειτουργήσουν στις υποχρεώσεις βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις οκτώ κορυφαίες επαυξήσεις βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για το Google Chrome, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από την προηγμένη διαδικασία σας.

1. MozBar

istockphoto 139867356 612x612 1 No 1 Trend

Μία από τις πιο χρήσιμες γραμμές εργαλείων βελτιστοποίησης Ιστού της Moz, το MozBar εμφανίζει αμέσως μετρήσεις για κάποιο τυχαίο ιστότοπο. Βασικές μετρήσεις βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης όπως το Space Authority (DA), το Page Authority (Dad) και οι πληροφορίες backlink είναι άμεσα διαθέσιμες με το MozBar όποτε παρουσιάζεται. Μπορείτε να αξιολογήσετε αβίαστα τις τοποθεσίες των αντιπάλων σας, να δείτε ανταλλακτικά στη σελίδα και να διακρίνετε λέξεις-κλειδιά με αυτήν την ενότητα.

Ίσως από το καλύτερο στοιχείο του MozBar, η εξέταση σελίδας, αναλύει τη βελτίωση της σχεδίασης ιστοτόπου μιας σελίδας, στοιχείο προς συστατικό. Τα μεταδεδομένα, το κείμενο επιλογής και οι επικεφαλίδες είναι όλα απαραίτητα για αυτό. Υποθέτοντας ότι είστε ικανός στη βελτιστοποίηση Ιστού, ελπίζοντας να μείνετε μπροστά στους αντιπάλους, το MozBar είναι μια συσκευή υψηλής προτεραιότητας που εξομαλύνει τις κριτικές ιστοτόπων και τις εξετάσεις υποψηφίων.

2. Εκτός ελέγχου

Ένα ζωτικό πρόσθετο για την έρευνα συνθηκών φράσεων είναι το Watchwords All over the place. Οι σελίδες αποτελεσμάτων προγράμματος ανίχνευσης ιστού (SERP) δίνουν επί του παρόντος μετρήσεις συνθηκών λόγω της άψογης μίξης τους με την Αναζήτηση Google. Σημαντική για την επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών, αυτή η συσκευή παρέχει δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα αναζήτησης, το κόστος ανά κλικ (CPC) και τα επίπεδα ανταγωνισμού.

Μπορείτε να δείτε μοτίβα όρων σε πολλούς προορισμούς χρησιμοποιώντας Catchphrases Wherever, καθώς συντονίζεται με την Google και διαφορετικά στάδια όπως το YouTube, το Amazon και το eBay. Οι δημιουργοί περιεχομένου που βελτιστοποιούν τον ιστότοπο (βελτιστοποίηση ιστού) μπορούν να επωφεληθούν πάρα πολύ από την παρουσίαση σχετικών φράσεων και μακροχρόνιων όρων.

3. Η γραμμή εργαλείων βελτιστοποίησης ιστότοπου από την Ahrefs

istockphoto 1468873400 612x612 1 No 1 Trend

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις υψηλού επιπέδου ικανότητες βελτιστοποίησης ιστότοπου της Ahrefs στο πρόγραμμά σας με τη Γραμμή εργαλείων βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Ahrefs, μια άλλη φανταστική ενότητα. Η διερεύνηση συνδέσμων επιστροφής, η τοποθέτηση συνθηκών φράσης και οι αναθεωρήσεις βελτίωσης της σχεδίασης ιστοτόπων στη σελίδα είναι μόνο μερικές από τις πολλές δυνατότητες που παρουσιάζονται από αυτό το πρόγραμμα. Η γραμμή εργαλείων βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Ahrefs διευκολύνει τον έλεγχο της κατάστασης βελτιστοποίησης Ιστού ενός ιστότοπου και τον εντοπισμό σημείων για βελτιώσεις.

Ανάμεσα στα πιο εξέχοντα χαρακτηριστικά αυτής της επέκτασης είναι η ικανότητά της να εμφανίζει τις σελίδες με τις καλύτερες επιδόσεις οποιουδήποτε ιστότοπου, τη φυσική επισκεψιμότητα και τον αριθμό των περιοχών που αναφέρονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αναλυτικά δεδομένα για να αναπτύξετε περαιτέρω την τεχνική βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας, ενημερώνοντας για τα οφέλη και τα βάρη των αντιπάλων σας. Οποιοσδήποτε στοχεύει να βοηθήσει την αντιληπτότητα του ιστότοπού του σε προγράμματα ανίχνευσης ιστού θα πρέπει να εισάγει τη γραμμή εργαλείων βελτιστοποίησης Ιστού Ahrefs.

4. SEO σεισμός,

Μια υπερχείλιση πληροφοριών σχετικά με τη βελτίωση της σχεδίασης ιστότοπου μπορεί να ληφθεί για οποιαδήποτε σελίδα ιστότοπου με τη βοήθεια του SEOquake, μιας προσαρμόσιμης επέκτασης. Το SEOquake, το οποίο εργάστηκε από το SEMrush, παρέχει εσωτερική και εξωτερική εξέταση διαφόρων παραγόντων βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάταξης Alexa, της κατάστασης αρχείων Google και της διαδικτυακής έρευνας ψυχαγωγίας. Μια ολοκληρωμένη συσκευή ελέγχου βελτιστοποίησης ιστότοπου που αναζητά κοινά ζητήματα βελτιστοποίησης Ιστού είναι επίσης ένα κομμάτι της.

Με τη ρυθμιζόμενη γραμμή εργαλείων του SEOquake, μπορείτε να δείτε μόνο τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν πολύ. Η εφαρμογή έχει επιπλέον μια επικάλυψη για σελίδες αποτελεσμάτων εργαλείων αναζήτησης Ιστού (SERP) που εμφανίζει εξέταση βελτιστοποίησης Ιστού ακριβώς πάνω από τα SERP, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να αντιληφθεί κανείς πώς κάνει η αντιπολίτευση. Το SEOquake είναι ένα φανταστικό πλεονέκτημα για να εργάζεστε στη διαφήμισή σας μέσω υπολογιστή και να εκτελείτε πλήρεις αναθεωρήσεις βελτίωσης σχεδιασμού ιστότοπου.

5. Προβολή My Associates

istockphoto 483233245 612x612 1 No 1 Trend

Ένα σύνθετο αλλά απλό στη χρήση πρόσθετο, το Check My Connections εξετάζει πραγματικά τοποθεσίες για κατεστραμμένες συνδέσεις. Οι διαχειριστές ιστοτόπων και οι σχεδιαστές περιεχομένου μπορούν να επωφεληθούν εξαιρετικά από αυτό το εργαλείο όσον αφορά τη δοκιμή της χρησιμότητας των συσχετισμών τους. Είναι βασικό να διακρίνουμε και να προσδιορίζουμε τις σπασμένες συνδέσεις, καθώς μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία του πελάτη και τη βελτιστοποίηση Ιστού.

Για να καταλάβετε ποιες συνδέσεις σε έναν ιστότοπο είναι κατεστραμμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πραγματικά ρίξτε μια ματιά στο My Connections για να κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο. Η μηχανογράφηση της κουραστικής πορείας της φυσικής αναθεώρησης των συνδέσεων γίνεται πιο απλή με αυτήν την ενότητα. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναβάθμιση της εκτέλεσης βελτίωσης του σχεδιασμού του ιστότοπού σας και την αποθήκευση της δομής σύνδεσής του.

6. Ιχνηλάτης

Εάν επιθυμείτε να βρείτε τις διευθύνσεις email που συνδέονται με οποιονδήποτε ιστότοπο, το Tracker είναι ένα απίστευτο πρόσθετο για χρήση. Στην ουσία είναι κάθε άλλο παρά μια συσκευή βελτιστοποίησης Ιστού, ωστόσο είναι ιδανική για προσπάθεια και δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων. Για να υποστηρίξετε τις προσπάθειες αναφοράς τρίτων μερών, το Tracker διευκολύνει την εύρεση λεπτών επαφών για ιδιοκτήτες ιστότοπων και ισχυρούς σταθμούς.

Με την επέκταση Tracker, μπορείτε να κυνηγήσετε διευθύνσεις email χωρίς να μην εγκαταλείπετε ποτέ έναν ιστότοπο. Θα δώσει μια σύνοψη των προσεγγίσεων που βρίσκει, παράλληλα με το από πού προέρχονται. Σε περίπτωση που είστε έμπειρος στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και προσπαθείτε να συνδεθείτε με άλλους ιδιοκτήτες ιστοτόπων, να αποκτήσετε δυνατότητες ανάρτησης επισκεπτών ή να κάνετε προσπάθειες μέσω email για τη λήψη backlinks, αυτή η συσκευή είναι αναμφισβήτητη αναγκαιότητα.

7. An Examination of SimilarWeb

Ένα περιεκτικό πρόσθετο, το SimilarWeb παρέχει αιχμηρές μετρήσεις και πληροφορίες κίνησης για κάθε ιστότοπο. Οι πηγές επισκεψιμότητας του ιστότοπου, τα κοινωνικοοικονομικά στοιχεία και οι πληροφορίες δεσμεύσεων μπορούν γενικά να αποκαλυφθούν με τη βοήθειά του. Για να αντιληφθείτε πώς προσελκύουν οι αντίπαλοί σας επισκέπτες και πού μπορείτε να βελτιώσετε την έκθεση του ιστότοπού σας, αυτές οι πληροφορίες είναι πολύτιμες.

Το φυσικό κυνήγι, η εικονική ψυχαγωγία, οι αναφορές και οι άμεσες επισκέψεις διαχωρίζονται αναμφισβήτητα εξαντλητικά με το SimilarWeb. Παρά τα τυπικά δεδομένα όπως η κανονική διάρκεια επίσκεψης, οι σελίδες ανά επίσκεψη και το ποσοστό παράβλεψης, αυτή η ενότητα εμφανίζει επιπλέον μετρήσεις δέσμευσης. Μπορείτε να δείτε πού επιτυγχάνει η προσέγγιση βελτίωσης του σχεδιασμού του ιστότοπού σας και πού χρειάζεται βελτίωση ελέγχοντας αυτές τις πληροφορίες.

7. Woorank

Το Woorank είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο εξέτασης βελτιστοποίησης Ιστού που σας παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά λειτουργεί ο ιστότοπός σας. Η εξειδικευμένη βελτίωση του σχεδιασμού ιστοτόπων, η ευκολία χρήσης και ο ευέλικτος εξορθολογισμός είναι περιοχές στις οποίες η αύξηση αποκαλύπτει πληροφορίες. Ανεβάστε αμέσως τη βελτιστοποίηση ιστότοπου του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας τη σημαντική προτροπή και κριτικές του Woorank.

Η εκτεταμένη έρευνα βελτιστοποίησης ιστότοπου που δίνει το Woorank είναι πιθανότατα το πιο συναρπαστικό στοιχείο του. Λαμβάνει υπόψη έναν μεγάλο αριθμό μεταβλητών, συμπεριλαμβανομένων των χαρτών ιστοτόπων, της ταχύτητας σελίδας, του συντονισμού ψυχαγωγίας μέσω web και των μετα-ετικέτες. Μια σοβαρή δυνατότητα εξέτασης είναι επίσης προσβάσιμη στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πώς ο ιστότοπός σας σωρεύει την αντίθεση. Όσον αφορά τη βελτίωση του σχεδιασμού του ιστότοπου (Βελτιστοποίηση ιστότοπου), το Woorank είναι ένα βασικό εργαλείο λόγω των πλήρους αναφορών και ιδεών του.

9. Πληροφορίες για το PageSpeed

Ένα θεμελιώδες εργαλείο για την αξιολόγηση και τη βελτίωση των ταχυτήτων σωρού του ιστότοπού σας είναι η ενότητα PageSpeed ​​Experiences της Google. Αυτό το πρόσθετο σάς παρέχει πλήρη δεδομένα σχετικά με τις ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπού σας και τις προτάσεις βελτίωσης, κάτι που αποτελεί σημαντικό στοιχείο τοποθέτησης. Λαμβάνετε μια πλήρη εικόνα της έκθεσης του ιστότοπού σας με το σκεπτικό ότι η συσκευή επιθεωρεί φορητές φόρμες και φόρμες του χώρου εργασίας.

Υποθέτοντας ότι ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα εκτέλεσης, όπως ακραία JavaScript ή ανεπαρκώς προηγμένα σχέδια, το PageSpeed ​​Bits γνώσης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την πηγή της ηρεμίας. Η εργασία για την ευκολία του ιστότοπού σας και την κατάταξη του προγράμματος ανίχνευσης ιστού είναι δύο αποτελέσματα για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Υποθέτοντας ότι πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να στοιβάζεται πιο γρήγορα και να λειτουργεί πιο ομαλά, θέλετε πραγματικά αυτό το πρόσθετο.

10. Σεραφ.

Μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη των θέσεων του προγράμματος ανίχνευσης ιστού με τη βοήθεια του SERPTrends, μιας καταπληκτικής ενότητας. Σας δείχνει πώς οι τοπικές σας ρυθμίσεις και οι αντίπαλοί σας έχουν ανέβει ή πέσει στην κατάταξη, υπερθέτοντας δεδομένα σχετικά με τις αλλαγές θέσης στην κορυφή της σελίδας στοιχείων ερωτήματος Google.

Όσον αφορά το να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των σταυροφοριών σας για τη βελτιστοποίηση Ιστού και να είστε αντιληπτοί για σημαντικές αλλαγές στην κατάταξή σας, αυτό το πρόσθετο είναι ανεκτίμητο. Για να διατηρήσετε ή να επεκτείνετε την κατάστασή σας σε λίστες με ευρετήριο, είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεστε αυτά τα μοτίβα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία σας με τον ίδιο τρόπο.

11. LinkMiner

Μπορείτε να επιθεωρήσετε το προφίλ backlink οποιουδήποτε ιστότοπου με τον οδηγό της ενότητας LinkMiner. Δείχνει τον αριθμό των εξαιρετικών backlinks που έχει μια σελίδα καθώς και την πλήρη ισχύ της δομής σύνδεσής της. Η κατάρριψη της αντίθεσης και ο εντοπισμός των προοπτικών για σύνδεση είναι δύο περιοχές όπου αυτή η συσκευή λάμπει πραγματικά.

Αποφασίστε αμέσως την αξία των backlinks και βρείτε πιθανούς συνεργούς σύνδεσης χρησιμοποιώντας το LinkMiner. Το πρόσθετο εμφανίζει επιπλέον κατεστραμμένες συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να δείτε πού τα άτομα αναφέρουν συνδέσεις με υλικό άλλων και όχι με το δικό σας. Μπορείτε να αναπτύξετε περαιτέρω τη διαδικασία αναφοράς τρίτου μέρους και να αυξήσετε την ισχύ του ιστότοπού σας υιοθετώντας αυτήν την προληπτική στρατηγική.

12. Ακόλουθος βελτιστοποίησης Ιστού

Βελτίωση σχεδίασης ιστοτόπου Το Follower είναι ένα ευέλικτο πρόσθετο που δίνει διάφορα σημεία βελτιστοποίησης Ιστού, για παράδειγμα, αναθεωρήσεις σελίδων αποτελεσμάτων προγράμματος ανίχνευσης ιστού (SERP), έλεγχο σύνδεσης και έρευνα βελτιστοποίησης ιστότοπου στη σελίδα. Το κίνητρό του είναι να σας κάνει πιο απλό να κάνετε μια ποικιλία εργασιών που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χωρίς να εγκαταλείψετε το πρόγραμμά σας.

Χρησιμοποιώντας την επισήμανση της έρευνας βελτιστοποίησης ιστού στη σελίδα, μπορείτε να επιθεωρήσετε τη δομή HTML μιας σελίδας και να αναγνωρίσετε ζητήματα όπως η ακατάλληλη χρήση επικεφαλίδων ή η έλλειψη ετικετών μεταδεδομένων. Ενώ η σελίδα αποτελεσμάτων του εργαλείου αναζήτησης ιστού (SERP) δείτε τη συσκευή σας δείχνει πώς ο ιστότοπός σας θα πραγματοποιήσει διεξοδική αναζήτηση σε στοιχεία ερωτήματος, ο έλεγχος σύνδεσης διασφαλίζει ότι όλες οι συνδέσεις σε μια σελίδα λειτουργούν. Όσον αφορά τη διαδικασία βελτίωσης του σχεδιασμού του ιστότοπού σας, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης Crony είναι μια σημαντική συμφωνία σε όλους τους τομείς.

13. FatRank

Μάθετε πού ο ιστότοπός σας παραμένει συγκρίσιμος με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με τη βοήθεια του FatRank, ενός ελεγκτή κατάταξης φράσης. Μπορείτε χωρίς μεγάλο τέντωμα τη βιωσιμότητα των σταυροφοριών για τη βελτίωση του σχεδιασμού του ιστότοπού σας συνθέτοντας έναν όρο και βλέποντας την κατάσταση της ιστοσελίδας σας στα στοιχεία της λίστας.

Για να συνειδητοποιήσετε πόσο καλά τα πάει η προσέγγισή σας με το σύνθημα και να κάνετε σημαντικές αλλαγές, αυτή η επαύξηση είναι για εσάς. Μπορείτε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας σοβαρό στα στοιχεία λίστας και να διατηρήσετε σταθερή τη βελτίωση του σχεδιασμού του ιστότοπου με τη βοήθεια του FatRank, το οποίο σας προσφέρει γρήγορες εμπειρίες στην κατάταξή σας.

14. Πάρτε έναν διαφορετικό δρόμο

Μπορείτε αναμφίβολα να δείτε ανεξάρτητα από το εάν οι διευθύνσεις URL εκτρέπονται με τη βοήθεια της ενότητας Divert Way. Το όργανο παρέχει μια λεπτομερή προοπτική σχετικά με την εκδρομή μιας διεύθυνσης URL, συμπεριλαμβανομένων όλων των παράπλευρων γραμμών, που μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ζητήματα εκτροπής που ενδέχεται να επηρεάσουν τη βελτιστοποίηση του Ιστού σας.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι παράπλευρες διαδρομές σας είναι καλό να ανεβαίνουν κατάλληλα και ότι τίποτα δεν επηρεάζει την εκτέλεση ευρετηρίου ιστού του ιστότοπού σας, τότε θέλετε πραγματικά αυτή τη συσκευή. Μια πεντακάθαρη και παραγωγική δομή σύνδεσης είναι θεμελιώδους σημασίας για τη σταθερή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και μπορείτε να το επιτύχετε με την εύρεση και την επιδιόρθωση σφαλμάτων εκτροπής.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.