istockphoto 1095028274 612x612 1 No 1 Trend

Το να γίνετε το να ακολουθείτε το Instagram σας απαιτεί συνήθως συνεπή δουλειά, δημιουργικό μυαλό και επικοινωνία — μια σκόπιμη μεθοδολογία. Καθόλου όπως οι υποστηριζόμενες σταυροφορίες, η τακτική βελτίωση υπογραμμίζει τη δημιουργία ενός δυναμικού, αφοσιωμένου πλήθους εμπνευσμένου από το υλικό σας. Αυτή η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική άσκηση θα περάσει πάνω από 17 μέσα από κρίσιμες στρατηγικές για να βοηθήσει τους θιασώτες σας στο Instagram κανονικά.

1. Γνωρίστε το πλήθος του σημείου σας

Ακολουθώντας το Instagram

Η κατανόηση της ομάδας συμφερόντων σας θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να ενθαρρύνετε το ffosterfollowing. Ονομάστε τις απαιτήσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές τους. Λάβετε δεδομένα τμημάτων σχετικά με τους τρέχοντες οπαδούς σας με το Instagram Bits γνώσης και, στη συνέχεια, αναλύστε τα είδη των αναρτήσεων που εμπιστεύονται πιο διάσημα. Αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να παραδώσετε υλικό ενδιαφέρον στο πλήθος σας, ωθώντας το έτσι να διασυνδεθεί με το αρχείο σας.

2. Βελτιώστε το προφίλ που ακολουθεί το Instagram

Οι πιθανοί θιασώτες undedeotee’seelings προέρχονται από το προφίλ σας στο Instagram. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα του προφίλ σας αντικατοπτρίζει εύλογα την εικόνα ή την προσωπικότητά σας. Δημιουργήστε σημαντικούς τομείς δύναμης για τη διαμόρφωση της εμπειρίας σας και τι θα μπορούσαν να προβλέψουν οι επισκέπτες από το αρχείο σας. Προσθέστε σχετικές λέξεις-κλειδιά και μια πηγή έμπνευσης, όπως αναφέροντας ότι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή ερευνούν την τελευταία σας ανάρτηση. Προσπαθήστε να μην αγνοήσετε την προσθήκη μιας σύνδεσης στη σελίδα παρουσίασης ή τον ιστότοπό σας μέσα στο προφίλ σας.

3. Παράγετε υπέροχη, συναρπαστική ουσία.

Το σχέδιό σας στο Instagram εναλλάσσεται γενικά στην ευτυχία. Το υπέροχο, συναρπαστικό υλικό είναι βέβαιο ότι θα μοιραστεί, θα αγαπηθεί και θα σχολιαστεί. Βάλτε πόρους σε μια αξιοσέβαστη κάμερα ή κινητό τηλέφωνο και, σε αυτό το σημείο, χρησιμοποιήστε εργαλεία αλλαγής για να εργαστείτε στις φωτογραφίες και τις εγγραφές σας. Για να καταλάβετε τι αρέσει στο πλήθος σας, δοκιμάστε μερικά είδη περιεχομένου — συμπεριλαμβανομένων εικόνων, ηχογραφήσεων και στρογγυλών παιχνιδιών ιστοριών. Η δημοσίευση αξιόπιστου εκπληκτικού υλικού μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε και να διατηρήσετε θαυμαστές.

4. Κάντε ένα κανονικό πρόγραμμα αναρτήσεων

Το να συμβαδίζετε και να επεκτείνετε τους ακόλουθους σας στο Instagram προϋποθέτει συνέπεια και των δύο. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα αναρτήσεων κατάλληλο για τον εαυτό σας και ακολουθήστε το. Η συνεχής διανομή διατηρεί το ενδιαφέρον των χρηστών σας και αυξάνει την πιθανότητα να εμφανιστείτε στη ροή τους. Σχεδιάστε τις αναρτήσεις σας εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Hootsuite ή Later για να εξασφαλίσετε αξιόπιστη εξέλιξη του υλικού σε κάθε περίπτωση, όταν είστε απασχολημένοι.

5. Χρησιμοποιήστε το Instagram Stories

Το να σχεδιάζετε στο πλήθος σας με πιο εύκολο και διαισθητικό τρόπο γίνεται πολύ πιο απλό χρησιμοποιώντας τα Insby Instagram Stories. Μοιραστείτε την επισκόπηση του υλικού στο παρασκήνιο, σχεδιάστε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και προβάλετε τις τελευταίες σας ενότητες χρησιμοποιώντας Ιστορίες. Το παροδικό πρόσωπο του Stories προκαλεί απόγνωση και ωθεί τους χρήστες σας να επικοινωνήσουν με το υλικό σας πριν εξατμιστεί. Στο προφίλ σας, εμφανίστε τις πιο αξιόλογες ιστορίες σας για να τις διατηρήσετε αποτελεσματικά προσβάσιμες για να φέρετε τους επισκέπτες πίσω.

6. Χρησιμοποιήστε Reels και IGTV.

Οι τροχοί και το IGTV δίνουν ευκαιρίες για τη δημιουργία μεγαλύτερου και ισχυρότερου υλικού βίντεο. Ιδανικό για εκπαιδευτικές ασκήσεις, συνεντεύξεις ή εντατικά άλματα σε συγκεκριμένα θέματα, το IGTV σάς επιτρέπει να μεταφέρετε ηχογραφήσεις διάρκειας έως και μίας ώρας. Από την άλλη πλευρά, η σελίδα Reels Invest σάς επιτρέπει να παρουσιάσετε την εφευρετικότητά σας και να επικοινωνήσετε με ένα μεγαλύτερο πλήθος με σύντομες, εικονογραφήσεις. Αυτά τα όργανα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το υλικό σας και να προσελκύσετε νέους θαυμαστές.

7. Συνδεθείτε με το αναγνωστικό κοινό σας

Ακολουθώντας το Instagram

Μια δεδομένη ομάδα ανθρώπων στο Instagram βασίζεται στη δέσμευση. Απαντήστε σε παρατηρήσεις στις αναρτήσεις σας, απαντήστε σε DM και συμμετάσχετε με το υλικό που δημοσιεύουν οι θαυμαστές σας. Τα likes και οι παρατηρήσεις στις αναρτήσεις του πλήθους σας θα δείχνουν ευγνωμοσύνη για αυτούς. Ο συντονισμός προκλήσεων ή δώρων θα μπορούσε επίσης να διευρύνει την ένταξη και να προσελκύσει νέα άτομα. Το πλήθος σας είναι βέβαιο ότι θα διατηρεί επαφή μαζί σας όσο πιο διαισθητικά το ενσωματώνετε.

8. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα hashtags

Το να κάνετε την ουσία σας πιο εμφανή απαιτεί hashtags. Ερευνήστε και χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags για το αντικειμενικό σας τμήμα που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε. Η ένταξη διάσημων hashtag με εξειδικευμένα ρητά θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με ένα μεγαλύτερο αλλά συγκεντρωμένο πλήθος. Δημιουργήστε ένα επισημασμένο hashtag για το αρχείο σας για να διεγείρετε τους θιασώτες σας να προωθήσουν υλικό που σχετίζεται με την εικόνα σας. Δεδομένου του thowhowvennhows αποδίδει, αλλάζετε τακτικά την προσέγγιση του hashtag.

9. Εργαστείτε κοντά σε επωνυμίες και δυνάμεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Η συνεργασία με οργανισμούς και ισχυρούς σταθμούς θα επιτρέψει σε μεμονωμένα άτομα να δουν τον δίσκο σας ακόμη πιο εκτενώς. Η εργασία με powWorkinguses που έχουν γνήσια ενέργεια για το υλικό σας και η ιδανική ομάδα συμφερόντων είναι συγκρίσιμη. Φτιάξτε μαζί υλικά που εκτιμούν και τα δύο πλήθη σας. Συμμετέχετε σε ενώσεις επωνυμιών ή εξαγορές, επίσης, για να προσελκύσετε νέους οπαδούς από την ειδικότητά σας.

10. Προγραμματίστε προκλήσεις και δώρα στο Instagram

Το Compellimethodshod για exmethodsg συσχέτιση και η κλήρωση νέων πιστών είναι προκλήσεις και βραβεία. Ενθαρρύνετε τα μέλη να επισημαίνουν τους άλλους στις παρατηρήσεις, να ακολουθούν το ρεκόρ σας, παρόμοια με την ανάρτηση, και να αποδίδουν συναρπαστικές τιμές σχετικές με το πλήθος σας. Μοιραστείτε την πρόκλησή σας στα στάδια ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό και συνεργαστείτε με διαφορετικές επωνυμίες ή εταιρείες παραγωγής ισχύος για να διευρύνετε το πλήθος της. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τα πρότυπα του Instagram για προκλήσεις και δώρα.

11. Προωθήστε το προφίλ σας στο Instagram.

Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Instagram, τον ιστότοπο, τα φυλλάδια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλη παρουσία μέσω ιστού — συμπεριλαμβανομένων ορισμένων άλλων σταδίων εικονικής ψυχαγωγίας — σε διαφορετικά επίπεδα. Το Cross-advancement σάς επιτρέπει να βρείτε υποστηρικτές που πιθανότατα δεν θα είναι εξοικειωμένοι με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Ζητήστε από το πλήθος σας να σας ακολουθήσει για εξαιρετικό υλικό ή ενημερώσεις, ενθυμώντας στη συνέχεια μια πηγή έμπνευσης για τις αποστολές σας.

12. Ελέγξτε την εργασία σας

Ελέγχετε συχνά την εκτέλεση του Instagram για να συνειδητοποιήσετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Παρακολουθήστε μέτρα όπως το ποσοστό δέσμευσης, η προσέγγιση χρηστών, οι εμφανίσεις και η αύξηση συμμόρφωσης χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες Instagram. Δείτε μοτίβα στις ενότητες με την καλύτερη απόδοση και προσαρμόστε τη μεθοδολογία σας. Για να ενισχύσετε τα αποτελέσματά σας, μπλέξτε με μερικές δομές ουσιών, χρονισμούς διανομής και hashtags.

13. Συζήτηση με ομάδα ειδικών ατόμων

Εγγραφείτε στο aGroupsociate με συγκεντρώσεις ειδικών που σχετίζονται με την εργασία σας. Χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags και συμμετάσχετε με δημοσιεύσεις από διαφορετικά άτομα από την ειδικότητά σας. Λάβετε μέρος σε συζητήσεις ή ομάδες στο Instagram όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με παρόμοια άτομα και να διαδώσετε τη δουλειά σας. Η αποτελεσματική συμμετοχή στην περιοχή της ειδικότητάς σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση και θα τραβήξετε θαυμαστές που βλέπουν το υλικό ως συναρπαστικό.

14. Επωφεληθείτε από το υλικό που κατασκευάζεται από τους πελάτες

istockphoto 1182866691 612x612 1 No 1 Trend

Η σύνδεση με το πλήθος σας και η ενθάρρυνση της εμπιστοσύνης μπορεί να αποβούν ελαττωματικά χρησιμοποιώντας το ng client δημιουργείται από πελάτες). Χρησιμοποιώντας ένα επισημασμένο hashtag, κινήστε τους θαυμαστές σας να δημοσιεύσουν το υλικό και τα προϊόντα τους. Δημοσιεύστε το UGC για εσάς, αναφερόμενοι στους πρώτους δημιουργούς. Αυτό διαμορφώνει τη σχέση σας με τους θαυμαστές σας και παρέχει μια σταθερή εξέλιξη του υλικού.

15. Μείνετε ενημερωμένοι χρησιμοποιώντας τα μοτίβα και τα highlights του Instagram

Το Instagram παρέχει συχνά νέες συσκευές και σχέδια. Η παρακολούθηση αυτών των βελτιώσεων σάς βοηθά να ξεπεράσετε γρήγορα νέες ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με το πλήθος σας. Για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές, ακολουθήστε το αληθινό ιστολόγιο και τα διαδικτυακά καταστήματα ψυχαγωγίας του Instagram. Για να διατηρήσετε το υλικό σας ενδιαφέρον και νέο, δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα με νέες συσκευές όπως Οδηγοί, Shsuch op ή Live Rooms.

16. Διατηρήστε μια αξιόπιστη φωνή της επωνυμίας και την κομψή γοητεία

Μια κατανοητή και αναγνωρίσιμη παρουσία στο Instagram προκύπτει από προβλέψιμη γλώσσα και καλαίσθητη επωνυμία. Προσαρμόστε το εύρος της ποικιλίας, τα κανάλια και το στυλ σας που προσεγγίζουν καλύτερα το αναγνωριστικό εικόνας σας. Είτε η φωνή της εικόνας σας είναι περιστασιακή, αποτελεσματική, διασκεδαστική ή παρακινητική, οι υπότιτλοι σας θα πρέπει επιπλέον να το πιάσουν αυτό. Μεταξύ των εργαζομένων σας, μια σταθερή εικόνα της επωνυμίας ενθαρρύνει την αναγνώριση και τη βεβαιότητα.

17. Εξασκηθείτε στην ανεκτικότητα και την αποφασιστικότητα

Η προώθηση των ακολούθων σας στο Instagram απαιτεί συνήθως χρόνο και προσπάθεια. Θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις προσπάθειές σας και υπομονετικοί. Honobe λίγα επιτεύγματα και με συνέπεια να αναπτύξετε περαιτέρω τη διευθέτησή σας βασιζόμενοι στις παρατηρήσεις του πλήθους και στην εκτέλεση. Εξετάστε ότι οι έγκυροι, εμπλεκόμενοι θιασώτες αξίζουν περισσότερο από τους αδρανείς.

συμπέρασμα

Στο Instagram, η φυσική βελτίωση απαιτεί γνήσια επικοινωνία του πλήθους σε συνδυασμό με ζωτική προετοιμασία και ευφάνταστο κίνητρο. Η γνώση του αντικειμενικού τμήματός σας, η παροχή λαμπρού υλικού, η χρήση των οργάνων του Instagram και η τακτική συνεργασία με τους υποστηρικτές σας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αφοσιωμένη και εκτεταμένη ομάδα ανθρώπων στο Instagram. Καθώς βλέπετε ότι οι ακόλουθοί σας στο Instagram αυξάνονται κανονικά, συνεχίστε, μείνετε περιορισμένοι με τα μοτίβα και ανοχή στην άσκηση.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.