istockphoto 1457934404 640x640 1 No 1 Trend

Από μια συζήτηση για την κοινή χρήση βίντεο για αρχάριους, το YouTube για επιχειρήσεις έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό εταιρικό εργαλείο για οργανισμούς που προσπαθούν να συνεργαστούν με αγοραστές με δυναμική και ενδιαφέρουσα ουσία. Η χρήση του YouTube μπορεί να βοηθήσει οργανισμούς διαφορετικών ειδών με μεγαλύτερη διαπερατότητα, αξιοπιστία της επωνυμίας και, τέλος, μεγαλύτερο εισόδημα. Αυτή η σελίδα διερευνά εντατικά σχέδια προβολής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι οργανισμοί για να ενισχύσουν το YouTube.

Κατανόηση της χρήσης του YouTube για επιχειρήσεις Αληθινή χωρητικότητα για επιχειρήσεις

Χρήση του YouTube για επιχειρήσεις

Ο δεύτερος πιο συχνά χρησιμοποιούμενος ιστότοπος σε όλο τον κόσμο, μετά το Google, είναι το YouTube. Με πολλά δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους από μήνα σε μήνα, προσφέρει στους οργανισμούς ένα τεράστιο πλήθος. Το βίντεο-πρώτο πρόσωπο στη σκηνή ενδυναμώνει την απεικόνιση, τις εκθέσεις και τη συνεργασία με τρόπους που το κείμενο και οι εικόνες χωρίς κανέναν άλλο δεν μπορούν. Οι οργανισμοί που εκμεταλλεύονται το YouTube μπορούν να φτάσουν σε αυτήν την τεράστια βάση πελατών και να δελεάσουν εκτενώς και ρητά.

Ξεκινώντας το κανάλι του οργανισμού σας στο YouTube

Η δημιουργία ενός καναλιού YouTube για τον οργανισμό σας μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αυτό το πλούσιο πλεονέκτημα. Κάντε μια αρχική αναπαράσταση του οργανισμού σας από την Google. Στη συνέχεια, επαναλάβετε το κανάλι σας με μια εντυπωσιακή φωτογραφία προφίλ, την ποιότητα κατασκευής του καναλιού και μια πολύ προσεκτική απεικόνιση με σχετικές λέξεις-κλειδιά. Μια καθαρή και έμπειρη εμφάνιση εγκυρότητας δανείου και εξηγήστε πώς ο οργανισμός σας φιλοξενεί πιθανούς πελάτες.

Δημιουργία κυρίαρχου περιεχομένου βίντεο

Στο YouTube, η ανάγκη είναι κορυφαίο υλικό. Ενδιαφέρεστε για ποιοτικό εξοπλισμό ήχου και βίντεο και, σε αυτό το σημείο, βεβαιωθείτε ότι οι ταινίες σας είναι κατανοητές και πολύ διαφωτισμένες. Το υλικό πρέπει να είναι συναρπαστικό, διδακτικό και κατάλληλο για το προγραμματισμένο αναγνωστικό κοινό σας. Για να διατηρήσετε το κανάλι σας δυναμικό και γοητευτικό, αναλογιστείτε το ενοποιημένο υλικό με ενημερωτικές, εντυπώσεις στο παρασκήνιο, αξιολογήσεις αντικειμένων και αποσπάσματα πελατών.

Βελτίωση βίντεο για αναζήτηση (βελτιστοποίηση ιστότοπου)

Το YouTube είναι ένας ανιχνευτής ιστού καθώς και ένας ιστότοπος βίντεο. Υπογραμμίστε τη δημιουργία συναρπαστικών τίτλων, απεικονίσεων και ετικετών που περιλαμβάνουν κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για να επεκτείνετε τις ταινίες σας για αναζήτηση. Βρείτε κανονικά ερωτήματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας το Google Watchword Organizer ή το TubeBuddy. Επιπλέον, η εργασία για την ανιχνευσιμότητα του βίντεό σας είναι κατάλληλη για χρήση ετικετών και μικρογραφίες.

Χρησιμοποιήστε το YouTube Investigation

Μια εξαιρετική συσκευή που προσφέρει εξέταση εκτέλεσης για το κανάλι σας είναι το YouTube Investigation. Παρακολουθήστε δείκτες όπως η συντήρηση του πλήθους, ο χρόνος παρακολούθησης και οι πηγές επισκεψιμότητας για να συνειδητοποιήσετε τι αποδίδει και τι όχι. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να εργαστείτε στην τεχνική της ουσίας σας εστιάζοντας σε εγγραφές που είναι πιο δελεαστικές για το πλήθος σας και αλλάζοντας εκείνες που δεν έχουν ακριβώς αναμενόμενη απόδοση.

Περιλαμβάνει προωθήσεις YouTube για αναβαθμισμένη προσέγγιση χρηστών

Το YouTube δίνει μερικές αποφάσεις προώθησης για να σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ένα μεγαλύτερο πλήθος. Μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες διαφημίσεις TrueView, οι πελάτες αποφεύγουν να ακολουθήσουν πέντε δευτερόλεπτα. Πληρώνετε μόλις οι πελάτες δουν τη διαφήμιση για τουλάχιστον τριάντα δευτερόλεπτα. Διαφορετικές αποφάσεις ενσωματώνουν δημοσιοποίηση παρουσίασης που εμφανίζεται κοντά σε ταινίες και προωθητικές ενέργειες — σύντομες διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράβλεψης. Το άνοιγμα και ο αριθμός των υποστηρικτών του καναλιού σας θα είναι σημαντικά καλύτεροι από μια πολύ καθορισμένη σταυροφορία προώθησης.

Διαμόρφωση μιας τοπικής περιοχής χρησιμοποιώντας το YouTube

Στη χρήση του YouTube για επιχειρήσεις, η επένδυση είναι θεμελιώδης. Η απάντηση σε παρατηρήσεις, η αναφορά σχολίων και η ενθάρρυνση των ατόμων να κάνουν like, να μοιραστούν και να αγοράσουν βοηθούν στη δημιουργία μιας τοπικής περιοχής. Ένας ακόμη εξαιρετικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε την άμεση επικοινωνία με τους παρατηρητές σας είναι η ζωντανή ροή. Ο συνηθισμένος συσχετισμός ενθαρρύνει την πίστη και εμπνέει τους παρατηρητές να ξεκινήσουν πρωταθλητές της επωνυμίας.

Εργαστείτε με διαφορετικές επωνυμίες και ισχυρούς οίκους

Η πυξίδα σας μπορεί να επεκταθεί συνεργαζόμενοι με διαφορετικούς οργανισμούς και μονάδες παραγωγής ισχύος. Οι δυνάμεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τώρα έχουν ένα δεδομένο κοινό, επομένως μια πρόταση από αυτούς μπορεί να είναι πραγματικά σημαντική. Η συμμετοχή μπορεί να διασχίσει τις εμφανίσεις των επισκεπτών σε υλικά από κοινού. Βεβαιωθείτε ότι οι οργανισμοί ή οι μονάδες παραγωγής ισχύος με τις οποίες συνεργάζεστε συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα του κοινού και τις αξίες της επωνυμίας σας.

σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος ουσιών

istockphoto 494761447 612x612 1 No 1 Trend

Η παρακολούθηση και η επέκταση του πλήθους του YouTube απαιτεί συνέπεια. Κάντε ένα πρόγραμμα ουσιών για να οριοθετήσετε το σχέδιο των ηχογραφήσεων σας. Αυτό εξασφαλίζει μια σταθερή πρόοδο του υλικού και βοηθά σε εξέλιξη τη σύνδεση. Οι βασικές ημερομηνίες, τα θέματα και οι κατηγορίες περιεχομένου θα πρέπει να είναι όλα σημαντικά για ένα αποτελεσματικό χρονοδιάγραμμα που κατευθύνει την προσέγγισή σας στο YouTube.

Ενίσχυση τίτλων και μικρογραφιών

Οι παρατηρητές βλέπουν πρώτα μικρογραφίες και τίτλους, σύμφωνα με τους οποίους επηρεάζουν θεμελιωδώς το αν κάποιος θα πατήσει το βίντεό σας. Δημιουργήστε εντυπωσιακές μικρογραφίες που πιάνουν αξιόπιστα το υλικό του βίντεο. Οι τίτλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι, συναρπαστικοί και καλύτερα αναβαθμισμένοι με σχετικές φράσεις. Αποφύγετε το παραπλανητικό περιεχόμενο, καθώς θα μπορούσε να οξύνει τις αντιδράσεις του κοινού και να βλάψει τη θέση του καναλιού σας.

Οργανώστε το περιεχόμενο με λίστες αναπαραγωγής

Οι λίστες αναπαραγωγής βοηθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη της εμπειρίας του πελάτη συγκεντρώνοντας το υλικό σας σε τάξεις. Οι παρατηρητές είναι πιο διατεθειμένοι να δουν μερικές ηχογραφήσεις σε μια σειρά, επομένως αυτό όχι μόνο τους βοηθά να αναγνωρίσουν αυτό που τους ενδιαφέρει, αλλά επιπλέον βοηθάει να βλέπουν χρόνο. Για να βοηθήσετε τους επισκέπτες μέσω του υλικού σας, δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής που βασίζονται σε θέματα, προσφορές προϊόντων ή μαθήματα βίντεο.

Καταμέτρηση Προσκλήσεων για Δραστηριότητες (CTA)

Είτε συναντάτε τον ιστότοπό σας, παρακολουθείτε ένα άλλο βίντεο ή αγοράζετε το κανάλι σας, οι αναγκαστικοί CTA κατευθύνουν τους θεατές σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν αμέσως. Προσθέστε CTAstoo τις τελικές οθόνες σας, μέσα στο πραγματικό βίντεο και στις απεικονίσεις βίντεο. Η δέσμευση και οι ρυθμοί αλλαγής των παρατηρητών μπορεί να είναι σημαντικά καλύτεροι με σαφείς, πειστικούς CTA.

Μια ματιά στο YouTube Shorts

Η αντίδραση της σκηνής στο Instagram Reels και στο TikHub, στο YouTube Shorts είναι γρήγορες, συναρπαστικές ταινίες που προορίζονται να προσελκύσουν νέους θεατές στο σταθμό σας. Μοιραστείτε σύντομες σημειώσεις, στο παρασκήνιο υλικό ή χαρακτηριστικά από μεγαλύτερες κινηματογραφικές ταινίες χρησιμοποιώντας Shorts. Είναι μια θαυμάσια τεχνική για να τραβήξετε αμέσως τα βλέμματα των ατόμων και να κατευθύνετε τους επισκέπτες στο βασικό σας υλικό.

Συνδυάζοντας προκλήσεις και δώρα

Οι προκλήσεις και τα δώρα μπορούν να ενισχύσουν την ένταξη και να προσελκύσουν νέα άτομα. Βεβαιωθείτε ότι οι στρατηγικές πρόκλησης ή δώρων σας είναι βασικές και ξεκάθαρες. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, χρησιμοποιήστε τα σε άλλα στάδια ψυχαγωγίας που βασίζονται στο διαδίκτυο. Αυτή η προσέγγιση αυξάνει τη διαπερατότητα του καναλιού σας και εμπνέει το δυναμικό ενδιαφέρον του κοινού.

Χρήση περιεχομένου από πολυάριθμα στάδια

istockphoto 1320960569 612x612 1 No 1 Trend

Η επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου σάς βοηθά να αναβαθμίσετε την προσέγγιση χρηστών και να εξοικονομήσετε χρόνο. Εισαγάγετε τις εγγραφές σας στο YouTube σε αποσπάσματα ιστολογίου, δημοσιεύστε τες σε άλλους προορισμούς ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό και ενσωματώστε τις σε μηνύματα. Αυτό το σύστημα πολλαπλών καναλιών διασφαλίζει ότι περισσότερα άτομα θα δουν το υλικό σας και θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο κανάλι σας στο YouTube.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του YouTube

Το να συμβαδίζετε με τη σημασία και το ενδιαφέρον του υλικού σας εξαρτάται από τη διατήρηση της επικαιρότητας με τα μοτίβα του YouTube. Παρακολουθήστε τα νέα της βιομηχανίας, παρακολουθήστε τι κάνουν οι αξιόλογοι κατασκευαστές και δοκιμάστε νέες χαρούμενες διαμορφώσεις και συσκευές. Η παρακολούθηση οδηγιών θα βοηθήσει τον σταθμό σας να εμπλακεί αυτήν τη στιγμή και να προσελκύει νέους παρατηρητές.

Αξιολόγηση Εκτέλεσης και Προσαρμογή Σχεδίων

Ελέγχετε συχνά τους στόχους και τα μέτρα σας για να αξιολογείτε πόσο καλά λειτουργούν τα σχέδιά σας για προβολή στο YouTube. Εξετάστε την εκτέλεση και εντοπίστε περιοχές που απαιτούν εργασία με την Εξέταση YouTube. Προετοιμαστείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας βασιζόμενοι στις πληροφορίες που αποκάλυψαν. Στο YouTube, τα επιτεύγματα μεγάλων αποστάσεων στηρίζονται στη σταθερή βελτίωση.

συμπέρασμα

Με τη ζωγραφική του σε υλικό βίντεο, το YouTube παρουσιάζει απαράμιλλες ευκαιρίες στους οργανισμούς να συνεργάζονται με τους αγοραστές. Οι οργανισμοί μπορούν να ορίσουν τομείς ισχύος στο YouTube γνωρίζοντας την πραγματική ικανότητα της σκηνής, δημιουργώντας εξαιρετικές αναζητήσεις που βελτιώνουν το βίντεο και χρησιμοποιώντας τις λίγες συσκευές και στρατηγικές που είναι ανοιχτές. Το επίτευγμα βασίζεται στη ρουτίνα, την ένταξη και τον συνεχή εγκλιματισμό στη μεταβαλλόμενη περιοχή της προηγμένης προβολής.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.