istockphoto 1225900701 640x640 1 No 1 Trend

Οι επαγγελματίες σε πολλούς διαφορετικούς τομείς βασίζονται πλέον κριτικά στηνεθιμοτυπία του Twitter. Ο γρήγορος χαρακτήρας του και η παγκόσμια απήχησή του δίνουν μεγάλες δυνατότητες δικτύωσης, δημιουργίας επωνυμίας και ενημέρωσης. Αλλά η επαγγελματική διαπραγμάτευση του Twitter απαιτεί ισχυρή επίγνωση της ιδιαίτερης εθιμοτυπίας του. Αυτό το εμπεριστατωμένο εγχειρίδιο θα εξερευνήσει τα πρέπει και τα μη του επαγγελματικού tweeting για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την παρουσία σας στο Twitter, διατηρώντας παράλληλα μια κομψή και ευγενική εικόνα.

Table of Contents

Αναγνωρίζοντας την αξία του επαγγελματικού tweeting

Εθιμοτυπία Twitter

Οι ειδικοί σε διάφορους τομείς εξαρτώνται επί του παρόντος ουσιαστικά από την εθιμοτυπία του Twitter. Ο χαρακτήρας της γρήγορης πυρκαγιάς και η συνολική του εμφάνιση δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες για διαχείριση συστημάτων, σήμανση και ενημέρωση. Ωστόσο, η τεχνογνωσία της διευθέτησης του Twitter απαιτεί σοβαρούς τομείς δύναμης για ένα ιδιαίτερο ντεκόρ. Αυτό το εξαντλητικό εγχειρίδιο θα διερευνήσει τα έθιμα του tweeting ειδικών για να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την παρουσία σας στο Twitter, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή και ευγενική εικόνα.

Αντιλαμβανόμενοι την Αξία του Ειδικού Tweeting

Το προφίλ εικονικής ψυχαγωγίας σας στην περίοδο της ηλεκτρονικής είναι ένας καθρέφτης που αντικατοπτρίζει την εικόνα των ειδικών σας. Με τον περιορισμό των 280 χαρακτήρων, το Twitter βελτιώνει την ακρίβεια αλλά και τη συντομία. Κάθε tweet που δημοσιεύετε θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χαρακτηρίσετε τη θέση του ειδικού σας. Είτε η θέση σας είναι ειδικός, εταιρικός εμπειρογνώμονας ή επιχειρηματίας, η γνώση της αξίας των tweeting από ειδικούς είναι απολύτως απαραίτητη. Ενώ τα ανόητα tweets θα μπορούσαν να διαλύσουν την αξιοπιστία σας, τα tweets που δημιουργήθηκαν πολύ θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση της θέσης σας.

Προώθηση ενός εξειδικευμένου προφίλ στο Twitter

Συχνά η αρχική αίσθηση που νιώθετε σε πιθανούς πελάτες, οργανισμούς και συνεργάτες στο Twitter είναι το προφίλ σας. Δημιουργήστε ένα έμπειρο προφίλ στο Twitter διασφαλίζοντας ότι η εικόνα της κεφαλίδας σας συνδέεται με την επιχείρησή σας ή τη μεμονωμένη επωνυμία σας, το προφίλ σας είναι συνοπτικό και ξεκάθαρο και η εικόνα του προφίλ σας είναι μια υπέροχη φωτογραφία. Τα tweets σας αντικατοπτρίζουν την εντυπωσιακή δεξιότητά σας και ένα προφίλ ειδικού λέει στους άλλους ότι αντιμετωπίζετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με απίστευτο σεβασμό.

tweeting εσκεμμένα

Κάθε tweet που διανέμετε πρέπει να είναι αναμενόμενο. Είτε μιλάτε, είτε προωθείτε τη δουλειά σας είτε δίνετε κομμάτια γνώσης στον κλάδο, βεβαιωθείτε ότι τα tweets σας υποστηρίζουν τους ζωτικής σημασίας στόχους σας. Αποφύγετε να στέλνετε tweet μόνο και μόνο για να είστε κλειδωμένοι. Τα σκόπιμα tweets δείχνουν τη διορατικότητα και τη δέσμευσή σας στον τομέα σας, επομένως αναβαθμίζοντας τη φωνή σας στον τομέα εργασίας σας.

Κατασκευή συναρπαστικής και κατάλληλης ουσίας

Στο Twitter, η ποιοτική γραπτή ουσία κάνει τη διαφορά. συναρπαστικά πράγματα τρέχουν εντυπωσιακά. Μοιραστείτε σημαντικό υλικό από την περιοχή σας, όπως ηχογραφήσεις, γραφήματα, άρθρα και μεμονωμένες απόψεις. Διατηρήστε τη ροή σας ενδιαφέρουσα, συμμετέχοντας σε μερικά είδη μέσων. Να θυμάστε ότι η χρήση σχετικών hashtag θα βοηθήσει τα tweets σας να εμφανίζονται πιο τακτικά. Το υπέροχο υλικό προσελκύει θιασώτες και προάγει τις συνδέσεις, ενισχύοντας έτσι την εξειδικευμένη οργάνωση σας.

Με έξυπνη χρήση Hashtag

Στο Twitter, τα hashtags είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιούνται εύλογα. Η υπερβολική χρήση hashtag στα tweet σας θα μπορούσε να τους δώσει μια άσχημη εμφάνιση. Αντίθετα, επιλέξτε ένα-δυο hashtags που έχουν μεγάλη σημασία για την περιοχή και το θέμα σας. Ρίξτε μια ματιά στα καυτά hashtags και χρησιμοποιήστε τα εάν είναι σκόπιμο για να βοηθήσετε το εύρος του tweet σας. Η εξαιρετική χρήση hashtag θα αναπτύξει εξαιρετικά τη διαπερατότητα και τη συνεργασία του ιδρύματός σας.

διατηρώντας τον ικανό τόνο και γλώσσα

Η φρασεολογία και ο τόνος των tweets σας θα πρέπει να πιάσουν την εικόνα των ειδικών σας. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες, τα emoticons και την πολύ χαλαρή γλώσσα. Παρόλο που πρέπει να έχετε καλή διάθεση, η διατήρηση κάποιου επιπέδου εκπληκτικής ικανότητας στη γλώσσα σας διασφαλίζει ότι το πλήθος σας θα σας φερθεί σοβαρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν συζητάτε ρητά ζητήματα του κλάδου ή όταν συναναστρέφεστε με άτομα με επιρροή στην περιοχή σας.

Συμπεριλαμβανομένου του πλήθους σας

Στο Twitter, η δέσμευση είναι αμφίδρομη. Απαντήστε σε ερωτήσεις, προωθήστε το βασικό υλικό και σημειώστε και κάντε αναφορές. Το να συμπεριλάβετε το πλήθος σας δείχνει τη δεκτικότητά σας στη συζήτηση και σεβασμό για τις απόψεις τους. Αυτά είναι τομείς δύναμης για τη διατήρηση των επαφών και ένα δεδομένο ακόλουθο. Ελέγξτε ότι η επένδυση πρέπει να είναι σκόπιμη και σχετική για να διατηρήσετε την εντυπωσιακή σας ικανότητα.

Αποφυγή προβληματικών θεμάτων

gettyimages 1467438291 612x612 1 No 1 Trend

Παρόλο που τείνει να είναι δελεαστικό να πείτε κάτι σχετικά με κινούμενα εχθρικά ζητήματα, είναι γενικά επιθυμητό να μείνετε μακριά από αυτά, εκτός εάν ισχύουν ευθέως για την περιοχή σας και μπορείτε να προσφέρετε μια νέα, μορφωμένη προοπτική. Τα αμφίβολα tweets θα μπορούσαν να διχάσουν τους χρήστες σας και να αδυνατίσουν την εικόνα των ειδικών σας. Παραμείνετε σε θέματα που σχετίζονται με τον τομέα εργασίας σας και βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη του προφίλ σας στον ιστό.

χρονομετρήστε τα tweets σας για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η διαπερατότητα και η συνεργασία των tweets σας θα επηρεαστούν αρκετά από το χρόνο τους. Σχεδιάστε τα tweets σας βασιζόμενοι στην έρευνα στο πιο δυναμικό αντικειμενικό τμήμα του Twitter. Μπορείτε να σχεδιάσετε το tweet σας φυσικά και να προγραμματίσετε με συσκευές όπως το Hootsuite και το TweetDeck. Τα ιδανικά tweets είναι βέβαιο ότι θα είναι ορατά και θα προσελκύονται, επομένως αναβαθμίστε τη φωνή των ειδικών σας στον οργανισμό.

Κοινή χρήση υλικού και Retweet με εύλογο τρόπο

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη συνεργασία με μεμονωμένα άτομα και να δώσετε αξία στους υποστηρικτές σας είναι το retweet και η κοινή χρήση περιεχομένου. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό που δίνετε προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και ικανοποιεί τη θέση των ειδικών σας. Η καταμέτρηση των παρατηρήσεών σας στα retweets θα μπορούσε να δείξει τη διορατικότητά σας και να προτείνετε περαιτέρω θεμέλια. Με το πλήθος σας, αξιόπιστη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη των δανείων κοινής χρήσης.

Επίβλεψη άμεσων μηνυμάτων Σε όριο ειδικών

Για μεμονωμένες συζητήσεις στο Twitter, τα άμεσα μηνύματα (DM) μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμόζονται εύλογα και έμπειρα. Αποφύγετε την αποστολή αυθόρμητων DM, ειδικά άσχετων ή επαγγελματικών. Κατά τη διάρκεια των DM, κρατήστε τη συζήτηση με σεβασμό και κατάλληλη για το επάγγελμά σας. Χωρίς να αγνοούνται τα ιδιωτικά όρια, η έμπειρη συμπεριφορά DM μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία βαθιών συσχετισμών.

Φροντίδα για τις αρνητικές απαντήσεις

Οι αρνητικές παρατηρήσεις ευδοκιμούν μέσω της εικονικής ψυχαγωγίας. Η αντιμετώπισή του θα βελτιώσει αρκετά την εικόνα των ειδικών σας. Χειριστείτε την ανάλυση ψύχραιμα και ευεργετικά. Αποφύγετε να ξεκινήσετε έντονες συζητήσεις ή να σημειώνετε προστατευτικά. Εάν οι παρατηρήσεις είναι νόμιμες, σας ευχαριστούμε και ενεργήστε για να προσδιορίσετε το ζήτημα. Η θετική αντιμετώπιση των αρνητικών παρατηρήσεων θα σας βοηθήσει να δείξετε εντυπωσιακή ικανότητα και θα ενισχύσει το όνομά σας.

Ανάπτυξη και αποθήκευση ενός οργανισμού

Ένας από τους πιο προσβάσιμους προορισμούς διαχείρισης συστημάτων είναι το Twitter. Παρακολουθήστε πρωτοπόρους στον τομέα σας, συμμετάσχετε σε κατάλληλες συνομιλίες και εκτελέστε συνομιλίες στο Twitter. Στο Twitter, η δημιουργία και η προστασία ενός οργανισμού ειδικών μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική βελτίωση, μάθηση και συνεργασία. Προσελκύστε τους άλλους αποτελεσματικά και προσφέρετε κάποιο όφελος μέσω των επαφών σας για να δημιουργήσετε τον εξειδικευμένο οργανισμό σας.

Χρήση της έρευνας Twitter

Το Twitter Investigation προσφέρει έξυπνη εξέταση της συμπερίληψης του πλήθους και της εκτέλεσης tweet. Η συνεχής διερεύνηση αυτών των πληροφοριών θα σας δώσει τη δυνατότητα να εστιάσετε πιο εύκολα στο tweet σας και να κατανοήσετε ποιο είδος υλικού γοητεύει την οπτική των ακροατών σας. Η χρήση της έρευνας σάς βοηθά να επιδιώκετε επιλογές με γνώμονα τις πληροφορίες για να αναπτύξετε περαιτέρω το προφίλ σας στο Twitter.

Αποφύγετε την παράλογη πρόοδο

Παρά το γεγονός ότι πρέπει να προβάλλετε τη δουλειά σας και τους θριάμβους σας, η υπερπροβολή θα μπορούσε να σβήσει το πλήθος σας. Offset συνεργασία με άτομα με κοινή χρήση του δικού σας υλικού. Μοιραστείτε σκέψεις ή απαντήσεις για να δείξετε στους οπαδούς σας την εκτίμηση και στη συνέχεια να προωθήσετε τη δουλειά σας. Μια ομοιόμορφη μέθοδος προόδου διασφαλίζει ότι το πλήθος σας θα πιστεύει συνεχώς ότι είστε συναρπαστικοί και κατάλληλοι.

Ενημερωθείτε για τα μοτίβα του Twitter

Τα μοτίβα Twitter προσφέρουν ευκαιρίες για διασύνδεση με μεγαλύτερο πλήθος που είναι πολύ σημαντικές. Μείνετε ενημερωμένοι για διάσημα θέματα και hashtags σχετικά με την περιοχή σας. Με έξυπνα και σημαντικά tweeting, μπορείτε να βοηθήσετε να σας παρουσιάσουμε ως επικεφαλής ιδεών και να ανυψώσετε το προφίλ σας μέσα σε αυτά τα μοτίβα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι οι ιδέες σας είναι γνήσιες και θα βελτιώσουν τη συζήτηση.

Συνεχής περαιτέρω ανάπτυξη της Προσέγγισής σας στο Twitter

istockphoto 1383510053 612x612 1 No 1 Trend

Το έμπειρο tweet είναι μια αδιάκοπη αλληλεπίδραση. Λαμβάνοντας υπόψη τις μετρήσεις και την εμπειρία, εργάζεστε με συνέπεια στη διευθέτησή σας. Διατηρήστε την προσαρμοστικότητα και την απόκριση στα νέα μοτίβα Twitter και σκέψεις στοιχείων. Ελέγχετε συχνά τους στόχους σας και αλλάξτε το σύστημά σας για να διασφαλίσετε ότι η παρουσία σας στο Twitter παραμένει αποτελεσματική και αξιόπιστη με τους στόχους του επαγγέλματός σας.

Η τήρηση αυτών των κατευθυντήριων οδηγιών θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στο άριστο tweeting, να εργαστείτε στο προφίλ σας στο διαδίκτυο και να προωθήσετε το επάγγελμά σας. Όταν χρησιμοποιείται εύλογα και σκόπιμα, το Twitter μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διαχείριση συστημάτων και την εξέλιξη των γεγονότων από ειδικούς.

Το προφίλ σας στα social media στην ψηφιακή εποχή είναι ένας καθρέφτης που αντικατοπτρίζει την επαγγελματική σας εικόνα. Με τον περιορισμό των 280 χαρακτήρων, το Twitter προωθεί την ακρίβεια αλλά και τη σύντομη. Κάθε tweet που δημοσιεύετε μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την επαγγελματική σας φήμη. Είτε η θέση σας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, εταιρικός επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, η γνώση της αξίας του επαγγελματικού tweeting είναι απολύτως ζωτικής σημασίας. Ενώ τα απερίσκεπτα tweets θα μπορούσαν να διαβρώσουν την αξιοπιστία σας, τα καλοφτιαγμένα tweets μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της φήμης σας.

Ανάπτυξη ενός επαγγελματικού προφίλ Twitter

Συχνά η πρώτη εντύπωση που αφήνετε σε πιθανούς πελάτες, εταιρείες και συναδέλφους στο Twitter είναι το προφίλ σας. Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό προφίλ Twitter, βεβαιωθείτε ότι η εικόνα της κεφαλίδας σας σχετίζεται με την επιχείρηση ή την προσωπική σας επωνυμία, το βιογραφικό σας είναι συνοπτικό και σαφές και η εικόνα του προφίλ σας είναι μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας. Τα tweets σας αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό σας και ένα επαγγελματικό προφίλ λέει στους άλλους ότι αντιμετωπίζετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με μεγάλο σεβασμό.

tweeting εσκεμμένα

Κάθε tweet που δημοσιεύετε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Είτε μιλάτε, είτε διαφημίζετε τη δουλειά σας είτε παρέχετε πληροφορίες για τον κλάδο, βεβαιωθείτε ότι τα tweets σας υποστηρίζουν τους κύριους επαγγελματικούς σας στόχους. Αποφύγετε να κάνετε tweet μόνο για να μείνετε αφοσιωμένοι. Τα σκόπιμα tweets δείχνουν τις γνώσεις και την αφοσίωσή σας στον τομέα σας, ενισχύοντας έτσι τη φωνή σας στον τομέα εργασίας σας.

Δημιουργία ενδιαφέροντος και κατάλληλου περιεχομένου

Στο Twitter, το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. τα ενδιαφέροντα πράγματα κυριαρχούν υπέρτατα. Μοιραστείτε σχετικό υλικό από τον τομέα σας, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, γραφημάτων, άρθρων και προσωπικών προοπτικών. Διατηρήστε τη ροή σας ενδιαφέρουσα συνδυάζοντας πολλά είδη μέσων. Λάβετε υπόψη ότι η χρήση σχετικών hashtag θα βοηθήσει τα tweets σας να εμφανίζονται πιο συχνά. Το καλό υλικό όχι μόνο προσελκύει οπαδούς αλλά και προωθεί τις αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Σοφή χρήση Hashtag

Στο Twitter, τα hashtags είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση. Η υπερβολική χρήση hashtag στα tweet σας θα μπορούσε να τους δώσει ανεπιθύμητη εμφάνιση. Αντίθετα, επιλέξτε μερικά καλά μελετημένα hashtags που σχετίζονται με τον τομέα και το θέμα σας. Κοιτάξτε τα καυτά hashtags και χρησιμοποιήστε τα εάν είναι σχετικά για να ενισχύσετε την απήχηση του tweet σας. Η καλή χρήση hashtag θα βελτιώσει σημαντικά την προβολή και την αλληλεπίδραση της πλατφόρμας σας.

διατηρώντας τον επαγγελματικό τόνο και τη γλώσσα

Η διατύπωση και ο τόνος των tweets σας πρέπει να αποτυπώνουν την επαγγελματική σας εικόνα. Αποφύγετε την αργκό, τα πολύ συχνά emoji και την πολύ άτυπη γλώσσα. Αν και θα πρέπει να είστε φιλικοί, η διατήρηση κάποιου βαθμού επαγγελματισμού στη γλώσσα σας εγγυάται ότι το κοινό σας θα σας πάρει στα σοβαρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν συζητάτε συγκεκριμένα ζητήματα του κλάδου ή όταν αλληλεπιδράτε με ισχυρά άτομα στον τομέα σας.

Συμμετοχή του κοινού σας

Στο Twitter, η δέσμευση είναι αμφίδρομη. Απαντήστε σε ερωτήσεις, προωθήστε αξιόλογο υλικό και αναφορές σημειώσεων. Η συμμετοχή του κοινού σας δείχνει ότι είστε ανοιχτοί στον διάλογο και σεβασμό στις απόψεις τους. Αυτό μπορεί να υποστηρίξει ισχυρές επαγγελματικές επαφές και αφοσιωμένους ακόλουθους. Θυμηθείτε ότι η συμμετοχή θα πρέπει να είναι σκόπιμη και κατάλληλη για να διατηρήσετε τον επαγγελματισμό σας.

Διεύθυνση Καθαρισμός Δύσκολων Θεμάτων

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να σταθμίζετε τα επίμαχα ζητήματα της τάσης, είναι συνήθως προτιμότερο να τα αποφεύγετε, εκτός εάν ισχύουν άμεσα για τον τομέα σας και μπορείτε να προσφέρετε μια νέα, ενημερωμένη άποψη. Τα αμφιλεγόμενα tweets θα μπορούσαν να διχάσουν τους αναγνώστες σας και να χαλάσουν την επαγγελματική σας εικόνα. Παραμείνετε σε θέματα που σχετίζονται με τον τομέα εργασίας σας και βοηθήστε στη βελτίωση του προφίλ σας στον ιστό.

χρονομετρήστε τα tweets σας για καλύτερο αντίκτυπο

Η ορατότητα και η αλληλεπίδραση των tweets σας θα επηρεαστεί πολύ από τον χρόνο τους. Σχεδιάστε τα tweets σας ανάλογα με την έρευνα σχετικά με το πιο ενεργό δημογραφικό στόχο του Twitter. Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα το tweet σας και να προγραμματίσετε με εργαλεία όπως το Hootsuite και το TweetDeck. Τα έγκαιρα tweets είναι πιο πιθανό να προβληθούν και να ασχοληθούν με αυτά, βελτιώνοντας έτσι την επαγγελματική σας φωνή στο δίκτυο.

Κοινή χρήση υλικού και Retweet με λογική

Μια εξαιρετική προσέγγιση για να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους και να δώσετε αξία στους οπαδούς σας είναι το retweet και η κοινή χρήση περιεχομένου. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι το υλικό που παρέχετε προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και ταιριάζει στην επαγγελματική σας φήμη. Η συμπερίληψη των δικών σας σχολίων στα retweets θα μπορούσε να δείξει τις γνώσεις σας και να προσφέρει περαιτέρω υπόβαθρο. Με το κοινό σας, η υπεύθυνη κοινή χρήση προσδίδει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Διαχείριση Άμεσων Μηνυμάτων με επαγγελματική ιδιότητα

Για προσωπικές συνομιλίες στο Twitter, τα άμεσα μηνύματα (DM) μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα. Ωστόσο, θα πρέπει να εφαρμόζονται λογικά και επαγγελματικά. Αποφύγετε την αποστολή αυτόκλητων DM, ιδιαίτερα εκείνων που δεν σχετίζονται ή εμπορικά. Κατά τη διάρκεια των DM, κρατήστε τη συζήτηση ευγενική και σχετική με την καριέρα σας. Χωρίς να παραβιάζονται τα προσωπικά όρια, η επαγγελματική συμπεριφορά DM μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία βαθιών συνδέσεων.

Χειρισμός αρνητικής αντίδρασης

Τα αρνητικά σχόλια αφθονούν στα social media. Η επαγγελματική σας εικόνα θα ενισχυθεί πολύ με τον χειρισμό της. Χειριστείτε την κριτική ψύχραιμα και παραγωγικά. Αποφύγετε να ξεκινήσετε έντονες συζητήσεις ή να απαντήσετε αμυντικά. Εάν τα σχόλια είναι έγκυρα, σας ευχαριστούμε και ενεργήστε για να επιλύσετε το πρόβλημα. Ο θετικός χειρισμός των δυσμενών σχολίων θα σας βοηθήσει να δείξετε επαγγελματισμό και να ενισχύσετε το όνομά σας.

Κατασκευή και διατήρηση δικτύου

Ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους ιστότοπους δικτύωσης είναι το Twitter. Παρακολουθήστε τους ηγέτες στον τομέα σας, συμμετάσχετε σε σχετικές συζητήσεις και εκτελέστε συνομιλίες στο Twitter. Στο Twitter, η ανάπτυξη και η διατήρηση ενός επαγγελματικού δικτύου μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για εξέλιξη σταδιοδρομίας, μάθηση και ομαδική εργασία. Προσελκύστε ενεργά τους άλλους και δώστε αξία μέσω των επαφών σας για να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Χρήση Twitter Analytics

Το Twitter Analytics προσφέρει διορατική ανάλυση της συμμετοχής του κοινού σας και της απόδοσης των tweet. Η εξέταση αυτών των δεδομένων σε τακτική βάση θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε καλύτερα τα tweet σας και να γνωρίζετε ποια είδη υλικού είναι ελκυστικά στο κοινό σας. Η χρήση αναλυτικών στοιχείων σάς βοηθά να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Twitter.

Αποφύγετε την υπερβολική προώθηση

Αν και θα έπρεπε να τονίζετε τη δουλειά και τις επιτυχίες σας, η υπερπροβολή θα μπορούσε να αποτρέψει το κοινό σας. Ισορροπήστε την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους με την κοινή χρήση του δικού σας υλικού. Μοιραστείτε ιδέες ή λύσεις για να δείξετε στους οπαδούς σας αξία και έτσι να προωθήσετε τη δουλειά σας. Μια καλά ισορροπημένη τεχνική προώθησης εγγυάται ότι το κοινό σας θα σας βρίσκει πάντα ενδιαφέροντες και σχετικούς.

Διατηρώντας τις τάσεις του Twitter

gettyimages 1311966784 612x612 1 No 1 Trend

Οι τάσεις στο Twitter προσφέρουν ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με ένα μεγαλύτερο κοινό που είναι αρκετά πολύτιμο. Μείνετε ενημερωμένοι για δημοφιλή θέματα και hashtags που σχετίζονται με τον τομέα σας. Με έξυπνα και σχετικά tweeting, μπορείτε να βοηθήσετε να καθιερωθείτε ως ηγέτης της σκέψης και να ενισχύσετε το προφίλ σας σε αυτές τις τάσεις. Βεβαιωθείτε ότι οι προτάσεις σας είναι πραγματικές, ωστόσο, και θα ενισχύσουν τον διάλογο.

Βελτιώνοντας πάντα την προσέγγισή σας στο Twitter

Το επαγγελματικό tweet είναι μια συνεχής διαδικασία. Με βάση τα στατιστικά στοιχεία και την εμπειρία, να βελτιώνετε πάντα το σχέδιό σας. Παραμείνετε ευέλικτοι και δεκτικοί στις νέες τάσεις και ιδέες του Twitter. Ελέγχετε συχνά τους στόχους σας και αλλάξτε τη στρατηγική σας για να βεβαιωθείτε ότι η παρουσία σας στο Twitter παραμένει αποτελεσματική και συνεπής με τους στόχους της καριέρας σας.

Η τήρηση αυτών των κανόνων θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε την τέχνη του επαγγελματικού tweeting, να βελτιώσετε το διαδικτυακό σας προφίλ και να προωθήσετε την καριέρα σας. Όταν χρησιμοποιείται λογικά και σκόπιμα, το Twitter μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για δικτύωση και επαγγελματική εξέλιξη.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.