download 2024 05 31T211954.696 No 1 Trend

Σήμερα συζητάμε πώς να δημιουργήσετε ιογενές περιεχόμενο στο Twitter. Το Twitter είναι ένα ισχυρό στάδιο ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό που επιτρέπει στους πελάτες να μοιράζονται σύντομα μηνύματα, γνωστά ως tweets, με τους υποστηρικτές τους. Με πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, το Twitter προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε ανθρώπους και οργανισμούς να παράγουν ιογενείς ουσίες που μπορούν να έρθουν σε επαφή με ένα τεράστιο πλήθος.

Η δημιουργία ιογενούς ουσίας στο Twitter είναι και δουλειά και επιστήμη, που περιλαμβάνει ένα μείγμα εφευρετικότητας, ζωτικής σημασίας προετοιμασίας και προσδιορισμού των στοιχείων της σκηνής. Αυτός ο εκτενής οδηγός θα διερευνήσει 17 ζωτικής σημασίας τεχνικές για τη δημιουργία ιογενούς ουσίας στο Twitter, καθεμία από τις οποίες εισάγεται στον τίτλο της για τη σαφήνεια και τον εξορθολογισμό της βελτίωσης της σχεδίασης ιστοτόπων.

1. Πιάστε το πλήθος σας

Περιεχόμενο στο Twitter

Η πιο ζωτική φάση για τη δημιουργία μιας ιογενούς ουσίας στο Twitter είναι να καταλάβετε το πλήθος σας. Γνωρίζοντας ποιοι είναι οι υποστηρικτές σας, τι τους αρέσει και με τι προσελκύουν μπορεί να διευρύνει ουσιαστικά τις δυνατότητές σας δημιουργώντας περιεχόμενο που τους επηρεάζει. Χρησιμοποιήστε το Twitter Investigation για να αποκτήσετε εμπειρίες σχετικά με τα κοινωνικοοικονομικά, τα ενδιαφέροντα και τον διαδικτυακό τρόπο συμπεριφοράς του πλήθους σας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την ουσία σας ώστε να ανταποκρίνεται στις κλίσεις και τη δέσμευσή της για αύξηση.

Η κατανόηση του πλήθους σας περιλαμβάνει επιπλέον την ανανέωση με κινούμενα θέματα και συζητήσεις εντός της ειδικότητάς σας. Προσαρμόζοντας την ουσία σας σε αυτό από το οποίο εμπνέεται το πλήθος σας αυτή τη στιγμή, βελτιώνετε την πιθανότητα τα tweets σας να κοινοποιηθούν και να γίνουν μια αίσθηση στο διαδίκτυο.

2. Δημιουργήστε πειστικούς τίτλους

Ο τίτλος του tweet σας είναι το κύριο πράγμα που θα δει το πλήθος σας και παίζει ζωτικό ρόλο στο να τραβήξει την προσοχή του. Ένας πειστικός τίτλος πρέπει να είναι συμπαγής, συναρπαστικός και κατάλληλος για το πλήθος σας. Χρησιμοποιήστε δυνατές λέξεις και εκφράσεις που προκαλούν ενδιαφέρον και παροτρύνουν τους πελάτες να πατήσουν στο tweet σας. Το να μετράτε αριθμούς, ερωτήσεις ή εντυπωσιακές αρθρώσεις στους τίτλους σας μπορεί επίσης να τους κάνει πολύ σαγηνευτικούς.

Για παράδειγμα, αντί να κάνετε tweet “Συμβουλές για καλύτερη ξεκούραση”, θα μπορούσατε να tweet “7 αποδεδειγμένες συμβουλές για το καλύτερο υπόλοιπο της ζωής σας.” Η τελευταία επιλογή είναι πιο ξεκάθαρη, εγγυάται την εκτίμηση και πιθανότατα θα προκαλέσει περισσότερο ενδιαφέρον και θραύση.

3. Χρησιμοποιήστε Great Visuals

Η οπτική ουσία είναι βέβαιο ότι θα κοινοποιηθεί μέσω εικονικής ψυχαγωγίας και το Twitter δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα tweets με φωτογραφίες, ηχογραφήσεις ή GIF έχουν συνολικά μεγαλύτερη δέσμευση από αυτά χωρίς. Τα κορυφαία γραφικά μπορούν να κάνουν τα tweets σας να κολλάνε στις ροές των πελατών και να βελτιώσουν την πιθανότητα κοινοποίησής τους.

Ενώ επιλέγετε γραφικά για τα tweets σας, εγγυηθείτε ότι είναι σχετικά με την ουσία σας και υψηλών στόχων. Τα γραφήματα, τα γραφήματα και οι φωτογραφίες φόντου μπορούν επίσης να βελτιώσουν τα tweets σας και να τα κάνουν πιο κοινά. Συσκευές όπως η Canva μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εικονογραφήσεις με έμπειρη εμφάνιση, ανεξάρτητα από το αν έχετε ικανότητες σχεδίου.

4. Επηρεάστε τα Hashtags με οξυδέρκεια

Τα hashtags είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα στο Twitter που μπορεί να βοηθήσει στην επέκταση της διαπερατότητας των tweets σας. Ενσωματώνοντας σημαντικά hashtags στα tweets σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα πιο εκτεταμένο πλήθος πέρα ​​από τους θιασώτες σας. Όπως και να έχει, είναι θεμελιώδες να χρησιμοποιείτε έξυπνα τα hashtags για να μην φαίνεστε άσχημα.

Ερευνήστε γνωστά και κινούμενα hashtags στην ειδικότητά σας και ενσωματώστε τα στα tweets σας. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από ευρείες και σαφείς hashtags για να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής σας. Συσκευές όπως το Hashtagify και το RiteTag μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα καλύτερα hashtag για την ουσία σας. Σχεδιάστε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν μερικά hashtags ανά tweet για να διατηρήσετε την ουσία σας πεντακάθαρη και αποκρυπτογραφήσιμη.

5. Σχεδιάστε με το πλήθος σας

Η δέσμευση είναι ένας ζωτικός παράγοντας για τη δημιουργία ιογενών ουσιών στο Twitter. Η αποτελεσματική σύνδεση με τους υποστηρικτές σας απαντώντας στις παρατηρήσεις τους, κάνοντας retweet την ουσία τους και συμμετέχοντας σε συζητήσεις μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιστής τοπικής περιοχής γύρω από την εικόνα σας. Όσο περισσότερο προσελκύετε το πλήθος σας, τόσο πιο σίγουροι είναι ότι θα μοιραστούν την ουσία σας και θα το βοηθήσουν να γίνει διάσημος στο διαδίκτυο.

Η διευκόλυνση των συνομιλιών στο Twitter ή των συνεχόμενων συζητήσεων μπορεί επίσης να υποστηρίξει τη δέσμευση και να σας τοποθετήσει ως ειδικό στην ειδικότητά σας. Προτρέψτε τους οπαδούς σας να διευκρινίσουν πιεστικά ζητήματα που προσφέρουν τις σκέψεις τους και προσπαθήστε να απαντήσετε γρήγορα και διορατικά.

6. Δημοσιεύστε στο Ideal Times

 

Ο χρόνος είναι επείγον για την ενίσχυση του εύρους των tweet σας. Η ανάρτηση περιστασιακά όταν το πλήθος σας είναι πιο δυναμικό μπορεί ουσιαστικά να δημιουργήσει τις δυνατότητες προβολής και κοινής χρήσης της ουσίας σας. Αν και οι καλύτερες ώρες για ανάρτηση μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το πλήθος και την περιοχή σας, μελέτες έχουν δείξει ότι τα tweets συχνά αποδίδουν καλύτερα τις ημέρες εκτός Σαββατοκύριακου, ειδικά αργά το πρωί και νωρίς το βράδυ.

Χρησιμοποιήστε συσκευές όπως το Cushion ή το Hootsuite για να σχεδιάσετε τα tweets σας για ιδανικές στιγμές υπό το φως των σχεδίων δράσης του πλήθους σας. Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα με διάφορους χρόνους ανάρτησης και διερευνήστε τις μετρήσεις της δέσμευσής σας για να αποφασίσετε το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για τα tweets σας.

7. Δημιουργία κοινής ουσίας

Η δημιουργία περιεχομένου με δυνατότητα κοινής χρήσης είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη virality στο Twitter. Η κοινοποιήσιμη ουσία είναι συνήθως εκπαιδευτική, ελκυστική ή ειλικρινά αποτελεσματική. Σκεφτείτε τι είδους περιεχόμενο επηρεάζει εσάς και τους άλλους και προσπαθήστε να αντιγράψετε αυτά τα χαρακτηριστικά στα tweet σας.

Οι εγγραφές, οι οδηγοί πώς να κάνετε, οι συγκινητικές δηλώσεις και η ξεκαρδιστική ουσία τις περισσότερες φορές δεν έχουν καλή απόδοση στο Twitter. Ενσωματώστε αυτά τα στοιχεία στα tweet σας για να βελτιώσετε την πιθανότητα κοινής χρήσης τους. Επιπλέον, ενσωματώστε με συνέπεια μια πηγή έμπνευσης (CTA) που δίνει τη δυνατότητα στους θιασώτες σας να κάνουν retweet ή να μοιραστούν την ουσία σας με τους οργανισμούς τους.

8. Συνεργαστείτε με τα Powerhouses

Η συνεργασία με εταιρείες παραγωγής ισχύος στην ειδικότητά σας μπορεί να βελτιώσει το εύρος σας και να αυξήσει την πιθανότητα η ουσία σας να γίνει μια αίσθηση ιστού. Οι υπολογίσιμες δυνάμεις έχουν συγκεντρώσει πλήθη που εμπιστεύονται τις προτάσεις τους, καθιστώντας την υποστήριξή τους στην ουσία σας εξαιρετικά σημαντική.

Διακρίνετε τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που ταιριάζουν με την εικόνα σας και επικοινωνήστε μαζί τους για συνεργασία και πολύτιμες ανοιχτές πόρτες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει υποστηριζόμενα tweets, tweet επισκεπτών ή κοινές αποστολές. Εγγυηθείτε ότι οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια είναι συνήθως πολύτιμη και καλόπιστη για να συμβαδίζετε με την εγκυρότητα με το πλήθος σας.

9. Χρησιμοποιήστε μοτίβα Twitter

Τα συγκινητικά σημεία του Twitter περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά των πιο συζητημένων θεμάτων στη σκηνή. Η χρήση αυτών των μοτίβων μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια βολική και σημαντική ουσία που θα προσελκύει την προσοχή ενός πιο εκτεταμένου πλήθους.

Ελέγχετε τα κινούμενα σημεία τακτικά και αναζητήστε πιθανότητες να τα ενσωματώσετε στα tweets σας. Παρόλα αυτά, εγγυηθείτε ότι η ουσία σας είναι πραγματικά σχετική με το μοτίβο και ενισχύει τη συζήτηση. Η αναπήδηση σε μοτίβα μόνο για αυτό μπορεί να φαίνεται αυθεντική και να βλάψει την εγκυρότητά σας.

10. Διατηρήστε τα tweets συμπαγή και αποτελεσματικά

images 32 No 1 Trend

Το όριο προσωπικότητας του Twitter υποστηρίζει την αυστηρότητα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα tweets σας δεν μπορούν να είναι σημαντικά. Η δημιουργία συνοπτικών και επίκαιρων tweets που μεταδίδουν εκτίμηση ή αίσθημα πρόσκλησης μπορεί συνολικά να αυξήσει τη δέσμευση.

Επικεντρωθείτε στο να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε λέξη και μείνετε μακριά από άσκοπα γεμίσματα. Χρησιμοποιήστε σαφή και άμεση γλώσσα για να μεταδώσετε το μήνυμά σας και σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε emoticons ή εικόνες για να προσθέσετε χαρακτήρα και έμφαση. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε tweets που δεν είναι δύσκολο να διαβάσετε και να μοιραστείτε.

11. Ενσωματώστε το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από τον πελάτη

Το περιεχόμενο που παράγεται από τον πελάτη (UGC) είναι περιεχόμενο που δημιουργείται από το πλήθος σας και μπορεί να κοινοποιηθεί στο δικό σας κανάλι Twitter. Το UGC σας προσφέρει νέα ικανοποίηση, καθώς και δημιουργεί μια αίσθηση της περιοχής και εμπιστεύεται τους θιασώτες σας.

Παροτρύνετε το πλήθος σας να μοιραστεί τις συναντήσεις, τις ιστορίες ή τις φωτογραφίες του που σχετίζονται με την εικόνα σας χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο hashtag. Το retweet ή η συμπερίληψη του UGC στο προφίλ σας δείχνει εκτίμηση για τους θιασώτες σας και μπορεί να παρακινήσει άλλους να συνεισφέρουν την ουσία τους.

12. Εκτελέστε προκλήσεις και δώρα

Οι προκλήσεις και τα δώρα είναι συναρπαστικές τεχνικές για την επέκταση της δέσμευσης και τη δημιουργία ιογενούς ουσίας στο Twitter. Τα άτομα λατρεύουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάτι και πιθανότατα θα μοιραστούν το tweet σας για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους να κερδίσουν.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόκλησης ή δώρου, εγγυηθείτε ότι οι αρχές είναι σαφείς και άμεσες. Ζητήστε από τα μέλη να κάνουν retweet, να ακολουθήσουν το αρχείο σας ή να χρησιμοποιήσουν ένα συγκεκριμένο hashtag για να εισέλθουν. Προωθήστε την πρόκλησή σας σε όλα τα κανάλια εικονικής ψυχαγωγίας σας για να ενισχύσετε το ενδιαφέρον και τη διαπερατότητα.

13. Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση με έρευνες και ερωτήσεις

Οι έξυπνες ουσίες όπως οι έρευνες και οι ερωτήσεις μπορούν να βοηθήσουν θεμελιωδώς τη δέσμευση στο Twitter. Οι έρευνες επιτρέπουν στους πελάτες να συμμετέχουν με γρήγορο και απλό τρόπο και οι ερωτήσεις παροτρύνουν τους υποστηρικτές να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις σκέψεις τους.

Κάντε έρευνες και ερωτήσεις που ισχύουν για το πλήθος σας και ενεργοποιήστε τη συζήτηση. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να θέλετε κριτική σε ένα άλλο αντικείμενο, υποθέσεις για μοτίβα του κλάδου ή κλίσεις για διαφορετικά θέματα. Αυτό το είδος ικανοποίησης μπορεί να δημιουργήσει έναν τόνο δέσμευσης και προσφορών, διευρύνοντας τη γκάμα σας.

14. Μοιραστείτε σημαντικές εμπειρίες και συμβουλές

Το να δίνετε σημαντικές γνώσεις και συμβουλές είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να δημιουργήσετε μια καλή βάση για τον εαυτό σας ως ειδικό στην ειδικότητά σας και να δημιουργήσετε μια κοινή ουσία. Τα άτομα είναι υποχρεωμένα να μοιράζονται περιεχόμενο που θεωρούν χρήσιμο και χρήσιμο.

Μοιραστείτε νέα του κλάδου, ερευνητικές ανακαλύψεις ή απλές συμβουλές από τις οποίες το πλήθος σας μπορεί να επωφεληθεί. Διαχωρίστε σύνθετα δεδομένα σε απλά προς επεξεργασία tweets και σκεφτείτε να συμπεριλάβετε συμβολοσειρές για πιο αναλυτικό περιεχόμενο. Η προσθήκη γραφικών όπως διαγράμματα ή γραφήματα μπορεί επίσης να αναβαθμίσει την αξία των εμπειριών σας.

15. Βελτιώστε το προφίλ σας

Ένα πολύ αναβαθμισμένο προφίλ Twitter μπορεί να βελτιώσει την εγκυρότητά σας και να κάνει την ουσία σας να κοινοποιηθεί. Εγγυηθείτε την εικόνα προφίλ, την εικόνα κεφαλίδας και το βιογραφικό σας με ακρίβεια την εικόνα σας και μεταφέρετε μια εικόνα ειδικού.

Το προφίλ σας θα πρέπει να είναι συνοπτικό και χρήσιμο, με την ικανότητά σας και το τι μπορούν να προβλέψουν οι θιασώτες από τα tweets σας. Ενσωματώστε σημαντικές συναρπαστικές φράσεις για να αναπτύξετε περαιτέρω τη δυνατότητα εντοπισμού και προσθέστε μια σύνδεση με τον ιστότοπο ή τη σελίδα χαιρετισμού σας. Ένα σταθερό προφίλ μπορεί να προσελκύσει επιπλέον θιασώτες και να αυξήσει την πιθανότητα η ουσία σας να γίνει μια αίσθηση ιστού.

16. Έλεγχος και διερεύνηση της εκτέλεσης

images 33 No 1 Trend

Η συνεχής παρατήρηση και διερεύνηση της παρουσίασης των tweet σας είναι θεμελιώδης για να κατανοήσετε τι λειτουργεί και τι όχι. Χρησιμοποιήστε την Εξέταση Twitter για να ακολουθήσετε βασικές μετρήσεις, όπως εντυπώσεις, δέσμευση και ανάπτυξη συμμόρφωσης.

Διακρίνετε τα είδη περιεχομένου που παράγουν τη μεγαλύτερη δέσμευση και προσπαθήστε να μιμηθείτε την ευημερία τους. Εξερευνήστε διαφορετικές οδούς σχετικά με διάφορες ρυθμίσεις, ώρες δημοσίευσης και hashtags για να προωθήσετε το σύστημά σας. Η επίμονη έρευνα και η αλλαγή θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πιο επιτυχημένη και ιογενή ουσία σε βάθος χρόνου.

17. Παραμείνετε γνήσιοι και αξιόπιστοι

Η γνησιότητα και η συνέπεια είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός αφοσιωμένου ακόλουθου και τη δημιουργία ιογενούς ουσίας στο Twitter. Παραμείνετε συνεπείς με τη φωνή και τις αξίες της εικόνας σας και αποφύγετε να προσπαθήσετε να γίνετε κάτι που δεν είστε.

Η συνέπεια στην ανάρτηση και τη δέσμευση συμβαδίζει με το πλεονέκτημα του πλήθους σας και διατηρεί το προφίλ σας δυναμικό. Προωθήστε ένα χρονοδιάγραμμα ουσίας για να προγραμματίσετε και να προγραμματίσετε τα tweets σας εκ των προτέρων. Αυτό θα εγγυηθεί μια συνεχή ροή περιεχομένου και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συντονισμένοι.

συμπέρασμα

Κάνοντας την ιογενή ουσία στο Περιεχόμενο στο Twitter ένα μείγμα ζωτικής σημασίας προετοιμασίας, καινοτομίας και σταθερής προσπάθειας. Κατακτώντας το πλήθος σας, φτιάχνοντας πειστικούς τίτλους, χρησιμοποιώντας κορυφαία γραφικά, χρησιμοποιώντας hashtags, συνεργαζόμενοι με τους υποστηρικτές σας και χρησιμοποιώντας διαφορετικές διαδικασίες που πλαισιώνονται σε αυτόν τον βοηθό, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δυνατότητες τα tweets σας να γίνουν αίσθηση στο διαδίκτυο και να έρθετε σε επαφή με ένα πιο εκτενές πλήθος. Φροντίστε να παραμείνετε αξιόπιστοι, να προβάλετε την έκθεσή σας και να βελτιώσετε με συνέπεια τον τρόπο σας για να αντιμετωπίσετε την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

By mtbloggernt

Είμαι ο Tahir Ιδρυτής του no1trend.com. Μου αρέσει να παρέχω το καλύτερο περιεχόμενο στο διαδικτυακό κοινό μου.